4-strunowa
Share your love:
Share your love:
Rebellious Refrigerator… dwie gitary jeden bas i perkusja. Czwórka zapaleńców.…
Witam. Jestem posiadaczem gitary Traben Array Attack, wersja 4 strunowa.…
Jeśli ktoś oglądał Allo Allo to wie o co kamą.…
Ex KETHA bass player \m/Gram od 1995-10-01 Mój sprzęt? Wcześniej…
Mój sprzęt? Traben Array Attack 4 strunowa kolor Black Burl…
Siema Basoofkowicze! Zapraszam do obczajenia mojego nowego bandu – Green…
Witam, Jaki model mayones? zakupiłem gitarę basową Mayones, niestety sprzedający…
Czy warto kupić?Potrzebuję basu w miarę "uniewersalnego" ale głównie do…
Cześć,przymierzam się do zakupu basu i wstępnie wybrałemCort B4 Plus…
Witajcie! Mam problem z ustawieniem menzury w Corcie GB34A. Gram…
Witam serdecznie. Podpowiedzcie mi, jak zabezpieczyćpodpisaną na korpusie gitarę basową…
Witajcie!Bardzo powoli zaczynam się przymierzać do zmiany gitary. Bez fajerwerków…
Witam wszystkich, otóż mam zamiar złożyć własnego builda, do którego…
Witam. 🙂 Na wstępie zaznaczam – widziałem, że są posty,…
Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję Jazz Bass’a (albo czegoś z…
Chciałbym zapoznać się z ta gitarą 4 czy 5, wszystko…
Sprawa wygląda tak: mam zamiar poszerzenia mojego arsenału basowego (czyliVintage…
Witam. Moja gita (Ibanez Soundgear, czwórka) miała wypadek i w…
Ogram w okolicy Kielc następujące wiosła: MusicMan StingRay wersja 5…
Siema, znowu zmieniam basoofke. Tym razem chcę czwórkę i tak…
Czy ktoś wie jak Waters gra Comfortably Numb? Bo zawsze…
WItam zamierzam zakupić gitarę 4 strunową cena do 1000zł. Ma…
Witajcie w zakątku poświęconym jednemu z najbardziej podstawowych, ale równie fascynujących instrumentów w świecie muzyki – basowi 4-strunowemu. W sekcji ‘4-strunowa’ na stronie Basoofka_NET zgromadziliśmy wiedzę, którą każdy basista, bez względu na poziom zaawansowania, znajdzie dla siebie cenne. Od recenzji sprzętu, poprzez historie wybitnych basistów, aż po porady techniczne – wszystko to w jednym miejscu.Poznajcie sprzęt basowy w różnym przedziale cenowym, od Traben Array Attack, przez legendarny Fender Rumble, aż po ekskluzywną Vig Cobra Satin Natural. Dowiedzcie się, jakie cechy wyróżniają basy 4-strunowe, z czym wiąże się ich konfiguracja, jakimi technikami można na nich grać i jak eksploatować ich potencjał w różnych gatunkach muzycznych.Sekcja ‘4-strunowa’ stanowi unikatowe kompendium wiedzy, pełne inspiracji na każdy dzień. Zapraszamy do odkrywania artykułów, w których bas ma głos główny – a basisty czeka niekończąca się podróż po świecie niskich tonów. Sekcja ‘4-strunowa’ na stronie Basoofka_NET to kompleksowe źródło informacji, opinii i porad dotyczących instrumentów i sprzętu basowego. Zawiera liczne artykuły, recenzje i porady dla pasjonatów basu.