Witam! Zastanawiam się nad zakupem jednej z tych gitar. Głównie gram thrash metal.Czy ktoś z was grał na tych basiwach i może coś o nich powiedzieć? Tagi# Jackson# Które wybrać# Porównanie# Yamaha Podziel się swoją opinią Kauczukowe_Jajo Artykuły: 0 Poprzedni Forum Preamp kompatybilny z EMG 40DC Następny Forum Korg AX3000B vs Boss ME-20B który lepszy.? Jeden komentarz Yamahę miałem okazje usłyszeć w akcji i przyznam że brzmi bardzodobrze.. Nie jest to cukierkowy bass więc przy lepszych strunach takich które sąkonkretnie pod klimaty heavy myślę że da radę. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Cort Action V vs. Squier Classic Vibe Jazz Bass 60s Którą Gitare? Yamaha BB605 czy Yamaha TRB 5 Struna obija o przetworniki BB-G4SII YAMAHA Skradziono instrument EMG DC vs EMG J ibanez sr 605 vs Schecter stiletto studio 5 YAMAHA BBT-410s Squier vs Fender yamaha bass stage 250 Bas + piec basowy do 2000 zł/430 ₤ w Anglii Witam ESP LTD B-154DX STR czy Schecter Stiletto Extreme-4 HSB który lepszy? pomóżcie w wyborz miedzy: dean edge 1, mayones b4, j&d jd-rm4, Dean Playmate Edge 10 A , Wasburn t 14b + Hartke b200. Fender Jazz Bass Mexico vs Peavey T40 PRZETWORNIKI DO 5-TKI – tanie, ale dobre?
Yamahę miałem okazje usłyszeć w akcji i przyznam że brzmi bardzodobrze.. Nie jest to cukierkowy bass więc przy lepszych strunach takich które sąkonkretnie pod klimaty heavy myślę że da radę.
pomóżcie w wyborz miedzy: dean edge 1, mayones b4, j&d jd-rm4, Dean Playmate Edge 10 A , Wasburn t 14b + Hartke b200.
Yamahę miałem okazje usłyszeć w akcji i przyznam że brzmi bardzo
dobrze..
Nie jest to cukierkowy bass więc przy lepszych strunach takich które są
konkretnie pod klimaty heavy myślę że da radę.