WITAM WSZYSTKICH NA FORUM! Jestem troszkę zielony w grze na Basie, ale mam nadzieje, że społecznośćtego portalu mi trochę pomoże wejść w tajniki gry na basie. Pozdrawiam Podziel się swoją opinią dywan1993 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Piec do studia - praca inżynierska Następny Forum Smyczek, kalafonia - używanie i konserwacja 4 komentarze A może pochwalisz się na czym grasz, ile, jaki gatunek, skąd jesteś 🙂 I siema:D No i konieczne będzie zdjęcie siostry… witoj Mam Ibanez GSR180-BS i Aria PRO 2 MIJ TSB-400. Gram Thrash Metal, w lutym będzie rok. Poza tym jestem z Wrocka:) A co do zdjęcia siostry, to w najbliższym czasie nie dam, bo nie posiadamtakowego:) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Budowanie soundu…Prośba o pomoc… Jak wpinać kostki efektowe w pętlę czy liniowo ? starfish-gatunek rock, miejsce Warszawa Skala – Całkowita podstawa Czy gitara może palić sprzęt? Hejka wszyscy :D Siodełko, czym przymocować Rodzaj progów a brzmienie Podejrzewam że stare to to i możliwe że gdzieś się… Ibanez Electric Basess Jackson C20 Wymiana gryfu prezent od gitarzysty dla kapeli… odlewej basista, gitarzysta, perkusista, wokalista…… Ashdown -pomocy Schemat do Jazz Bass Volume Balans Tone – pasywny Laney RB9 + kolumna
Mam Ibanez GSR180-BS i Aria PRO 2 MIJ TSB-400. Gram Thrash Metal, w lutym będzie rok. Poza tym jestem z Wrocka:) A co do zdjęcia siostry, to w najbliższym czasie nie dam, bo nie posiadamtakowego:)
A może pochwalisz się na czym grasz, ile, jaki gatunek, skąd jesteś 🙂
I siema:D
No i konieczne będzie zdjęcie siostry…
witoj
Mam Ibanez GSR180-BS i Aria PRO 2 MIJ TSB-400.
Gram Thrash Metal, w lutym będzie rok.
Poza tym jestem z Wrocka:)
A co do zdjęcia siostry, to w najbliższym czasie nie dam, bo nie posiadam
takowego:)