Nazywam się Paweł Kuźmicz.Gram na gitarach basowych oraz kontrabasieelektroakustycznym. Chciałem z tego miejsca wszystkich pozdrowić Dziękuję Tagi# Elektroakustyczny# Kontrabas Podziel się swoją opinią Basologbass Artykuły: 0 Poprzedni Forum Pilna pomoc Następny Forum Moonrise "Soul's Inner Pendulum" 5 komentarzy witamy kolejnego PRO na forum 🙂 Witaj Pawle ;). Wydaje mi się, że kiedyś miałeś już u nas konto – tylko, że pewnie jużdawno nie pamiętasz haseł :P. – Wydaje mi się, że to jest to, jeżelijesteś zainteresowany, to mogę Ci je przywrócić :). Witaj Kapralu. Dziękuję za propozycję, ale zostanę przy obecnym. Pozdrawiam! tak kolega miał konto i markbassa pokazywał, a tak w ogóle szacun i witam! Witamy serdecznie! Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Struny do elektroakustyka Skąd[!] wziąć kontrabas elektryczny z niską cene? tlumik do kontrabasu Dzienniki Kontrabasowe Klucze do Kontrabasu a basu jaki tani kontrabas elektryczny? ‘Kontrabas’ ekektryczny czy kontrabas ‘wytlumiony’? DEAD RAVEN CHOIR – black metal na kontrabas i gitarę basową Smyczek, kalafonia – używanie i konserwacja Sigi Busch – Jazz Bass Compendium – prośba o kopię. Odległość strun od podstrunnicy Kontrabas – Wrocław Piecyk do Stagga struny black nylon Bas leworęczny – 24 progi Struny do pizzicato
Witaj Pawle ;). Wydaje mi się, że kiedyś miałeś już u nas konto – tylko, że pewnie jużdawno nie pamiętasz haseł :P. – Wydaje mi się, że to jest to, jeżelijesteś zainteresowany, to mogę Ci je przywrócić :).
witamy kolejnego PRO na forum 🙂
Witaj Pawle ;).
Wydaje mi się, że kiedyś miałeś już u nas konto – tylko, że pewnie już
dawno nie pamiętasz haseł :P.
– Wydaje mi się, że to jest to, jeżeli
jesteś zainteresowany, to mogę Ci je przywrócić :).
Witaj Kapralu.
Dziękuję za propozycję, ale zostanę przy obecnym.
Pozdrawiam!
tak kolega miał konto i markbassa pokazywał,
a tak w ogóle szacun i witam!
Witamy serdecznie!