Co myślicie o modyfikacjach wykończenia tego wiosła? np pomalować na białoi jakaś grafika np tribal czy coś jak już to ile by to kosztowało? Tagi# Gitara basowa# Mody# Stagg Podziel się swoją opinią josue Artykuły: 4 Poprzedni Forum Zoom b2 vs. Line 6 bass floor pod. Następny Forum Elbląg Rocks Europa - RLD film 5 komentarzy @masta: Co myślicie o modyfikacjach wykończenia tego wiosła? np pomalować na biało i jakaś grafika np tribal czy coś jak już to ile by to kosztowało? Profesjonalne malowanie z takimi bajerami wyniesie Cię więcej niż ta gitara,odpuść sobie. zależy mi na niej, a pztym mam uwalony lakier w paru miejscach jak będę miećfotki to dodam Jak się dobrze czujesz w takich plastycznych rzeczach to nakładem większymfizycznym niż finansowym polakierujesz ładnie gitarę sam. szczerze mówiąc myśle o tym żeby ją przemalować na biało tylko teraz niewiem czy sam korpus czy szyjkę i główkę też teraz jeszcze zostaje kwestia tego jaki wzór dać i czy w ogóle dać jakiś. To już zależy od twojej fantazji, pomysłu i możliwości… niektórzy mogąci doradzić w tej sprawie (ja się na tym nie znam zupełnie, więc nie pytaj) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Siema, jestem tu nowy i od razu mam pytanie :] podłączenie wewnętrznego preampu Dobry:] Przetworniki Bartolini P-Bass Jay Turser[sprawdzony] czy Cort? Nowe przetworniki do Jazz basa :] Cort A5 Skradziono instrument Ibanez SR5005E OL – zna ktoś ?? Laptop, gitara, piec ;] Zamiennik Case’e Epiphone JAck Casady Malowanie korpusu Bas do ciężkich brzmień Wymiana przetworników… single i humbecker na dwa single… Squier Classic Vibe Jazz Bass 60’s czy Squier Vintage Modified Jazz Bass? Imbus do mostka
@masta: Co myślicie o modyfikacjach wykończenia tego wiosła? np pomalować na biało i jakaś grafika np tribal czy coś jak już to ile by to kosztowało? Profesjonalne malowanie z takimi bajerami wyniesie Cię więcej niż ta gitara,odpuść sobie.
Jak się dobrze czujesz w takich plastycznych rzeczach to nakładem większymfizycznym niż finansowym polakierujesz ładnie gitarę sam.
szczerze mówiąc myśle o tym żeby ją przemalować na biało tylko teraz niewiem czy sam korpus czy szyjkę i główkę też teraz jeszcze zostaje kwestia tego jaki wzór dać i czy w ogóle dać jakiś.
To już zależy od twojej fantazji, pomysłu i możliwości… niektórzy mogąci doradzić w tej sprawie (ja się na tym nie znam zupełnie, więc nie pytaj)
Profesjonalne malowanie z takimi bajerami wyniesie Cię więcej niż ta gitara,
odpuść sobie.
zależy mi na niej, a pztym mam uwalony lakier w paru miejscach jak będę mieć
fotki to dodam
Jak się dobrze czujesz w takich plastycznych rzeczach to nakładem większym
fizycznym niż finansowym polakierujesz ładnie gitarę sam.
szczerze mówiąc myśle o tym żeby ją przemalować na biało tylko teraz nie
wiem czy sam korpus czy szyjkę i główkę też
teraz jeszcze zostaje kwestia tego jaki wzór dać i czy w ogóle dać jakiś.
To już zależy od twojej fantazji, pomysłu i możliwości… niektórzy mogą
ci doradzić w tej sprawie (ja się na tym nie znam zupełnie, więc nie pytaj)