Witam! Jestem zainteresowany kupnem tego piecyka, ale niestety trudno coś onim znaleźć dlatego pytam was czy ktoś miał z nim do czynienia ? 🙂 Tagi# Chcę kupić# Kombo basowe# LDM Podziel się swoją opinią jurekl Artykuły: 0 Poprzedni Forum Potrzebuję wzmacniacza - Wrocław Następny Forum naucz się czytać Orzeł dwa posty wyżej dante swoją drogą... Jeden komentarz Tylko słyszałem, że to bardzo dobry sprzęt. Zauważ, że to polskaprodukcja, więc nie płacisz za cło i markę tylko za jakość. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Czy wymieniać??? Wyłączył się piec basowy Ampeg V4BH Kłopoty z dobraniem gitary do pieca. Comba Ashdown dylemat? Przystawka na palec do basu Carlsbro Bass Bomber B125 pytanie czy warto Cort C4Z czy Washburn T24??? wybrane części do basówki Basosklep w Lublinie? Raty w GuitarCenter Wybór pieca w okolicach 1000 zł. Parę pytań. UŻYWKA CZY NÓWKA?? Ibanez K5 – chcę kupić, gdzie mogę przetestować? Pytanie, mayones b4 tc electronic + markbass
Tylko słyszałem, że to bardzo dobry sprzęt. Zauważ, że to polskaprodukcja, więc nie płacisz za cło i markę tylko za jakość.
Tylko słyszałem, że to bardzo dobry sprzęt. Zauważ, że to polska
produkcja, więc nie płacisz za cło i markę tylko za jakość.