Jak w temacie. Gdzie mogę owego footswitcha dorwać? I za ile? Nigdzie niemogę nic znaleźć :/ Tagi# Footswitch# Gallien Krueger Podziel się swoją opinią Drooper Artykuły: 18 Poprzedni Forum Światowy Festiwal Kontrabasowy we Wrocławiu Następny Forum Aczkolwiek - rock/funk/inne 8 komentarzy O ile nie jest to jakiś złożony sterownik, nada się byle jaki footswitch najednym czy tam dwóch przyciskach 🙂 Ee nie ma sensu. Zwykły Bespeco albo jeszcze tańszy powinien dać sobiespokojnie radę. Do kupienia w każdym sklepie. gitarul mojego drugiego bandu zrobił sobie z włącznika światła 😀 a do czego słuzy FS w GK ? 😀 4/5 strings przełącznik czy co ? w Backline odpala drugi kanał. Drugi kanał to przester…. a no tak tam jest A i B coś 😛 a co to w ogóle robi ? sory ze nie na temat ale jedna odpowiedź konkretna ito wsio wiec tematu nie ma co tworzyć. dziękować 🙂 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Jaką paczke do headu Gallien Krueger 1001RB-II ? :] Usterka heada? Gallien Krueger 700RB-II Footswitch Pomóżcie mi ze switchem GK Micro Bass – Speaker GK 400RB/210 contra GK MB150E, a może Warwick CCL 250W? switch: trzask w głośniku Kolumna 4×10 do backline 600 GK Backline 600 + SansAmp czy GK RB400 IV? Prośba o pomoc w wyborze. SWR LA 15 czy G-K Backline 115 czy Kustom kxb100 GALLIEN KRUEGER BACKLINE 250 BL czy możecie coś powiedziec na temat tej głowy Gallien Krueger Backline 600 – paczka ? Footswitch USB? Gallien Krueger Backline 600 czy Ampeg PF 350 TC electronic BH 500 czy Line 6 LowDown HD 750? GK Backline 600 + paczka vs HartkeVX3500
O ile nie jest to jakiś złożony sterownik, nada się byle jaki footswitch najednym czy tam dwóch przyciskach 🙂
Ee nie ma sensu. Zwykły Bespeco albo jeszcze tańszy powinien dać sobiespokojnie radę. Do kupienia w każdym sklepie.
a no tak tam jest A i B coś 😛 a co to w ogóle robi ? sory ze nie na temat ale jedna odpowiedź konkretna ito wsio wiec tematu nie ma co tworzyć. dziękować 🙂
O ile nie jest to jakiś złożony sterownik, nada się byle jaki footswitch na
jednym czy tam dwóch przyciskach 🙂
Ee nie ma sensu. Zwykły Bespeco albo jeszcze tańszy powinien dać sobie
spokojnie radę. Do kupienia w każdym sklepie.
gitarul mojego drugiego bandu zrobił sobie z włącznika światła 😀
a do czego słuzy FS w GK ? 😀 4/5 strings przełącznik czy co ?
w Backline odpala drugi kanał.
Drugi kanał to przester….
a no tak tam jest A i B coś 😛
a co to w ogóle robi ? sory ze nie na temat ale jedna odpowiedź konkretna i
to wsio wiec tematu nie ma co tworzyć.
dziękować 🙂