Do nieprzeciętnych linków się nie nadaje, ale tutaj pasuje… 🙂 www.eBay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110010357592 True Heavy 🙂 Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Szergiel Artykuły: 4 Poprzedni Forum KONKURS Następny Forum Porada Inni czytali również Hmm, mi się z obecnej mody na emo chce śmiać,… To nie jest śmieszny ani nawet zabawne, to jest tragiczne… Tekst z dzisiejszej relacji z meczu Wisła – Górnik (onet.pl)”90+2…. pies jej zepsuł takie ładne nagranie, ale nie mogę ta… Najlepszy skecz (!!) jaki widziałem w przeciągu ostatnich miesięcy: www.prawiczek25.pl/Koleś… Nie ma to jak czaderska kapela :D UWAGA! To może… @McGregor: Fronczewskiego jak Fronczewskiego – on je tylko czytał. Ale… a nie przypomina on wam qbaneza? :mrgreen:________________________________________ @zamar: bo hradkor… Oooo, Percivalce xDWidać, nie tylko ja ich znam tutaj xDCałkiem… mi wcale nie do smiechu… w piatek mam z matmy… hmm może się nie nadaje do tego dzialu ale mnie… Państwo zapłaci Szwedowi, który zachorował na Black Sabbath.Po godzinach Tullgren… Widzieliście House of 1000 Corpses Roba Zombiego? Majstersztyk po prostu.Dzisiaj… |https://www.youtube.com/watch?v=zi9V1QbQj74 Lol, naklikałem 999, więcej nie można było naraz, dodałem, zacząłem… Kurde, u nas to tylko jednemu kumplowi (trochę mniej pomarszczony,…
a nie przypomina on wam qbaneza? :mrgreen:________________________________________ @zamar: bo hradkor…