Nie będę się długo rozwodził, info na plakacie i stronie Podziel się swoją opinią Wawrzykos Artykuły: 0 Poprzedni Forum Struny flat wound do basu 6-strunowego Następny Forum Egoistic [jakiś tam metal Bydgoszcz] 3 komentarze Nazwa tego panelu to „Wasze koncerty, dokonania, kapele.” W której z tychkapel grasz? Bo jeżeli w żadnej, to chyba zły panel wybrałeś. To po pierwsze. A po drugie – będę, a Ty? 😀 EDIT: Możemy się dogadać co do patronatu w sumie, jak chcesz ;D. Zobaczyłeś na plakacie stoner/doom/sludge i już wzwód? 😉 Wiedziałem o tym koncercie na długo przed tym, jak zobaczyłem plakat. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Mamy Prąd – pierwszy teledysk Chłop źle nawija struny. Ma szczęście że się nie ułamał… Bas do hardrocka,metalu thrashu Elektronik do heada basowego potrzebny – kujawsko-pomorskie Ja znam ten kawał z rycerzem ale nie pamiętam go… leworęczny bas Hej! Taurus czy Eden? Combo czy paczka +head Wątpię czy to jej blog healfwer :)Gada sobie z Paris… Moje uszanowanie ;] Ale ci z tego filmiku są naprawdę tępi. Nawet jak… GMR vs. MUSIC MAN Na jakie nagłośnienie się zdecydować. Regulacje prętem, a prosty/wygięty do tyłu gryf [quote=kozioł]https://www.youtube.com/watch?v=r99MiiLcLM0 autentycznie udusiłem się prawie ze śmiechu heheo qrwa, aż… Co sądzicie o tych basówkach?
Nazwa tego panelu to „Wasze koncerty, dokonania, kapele.” W której z tychkapel grasz? Bo jeżeli w żadnej, to chyba zły panel wybrałeś. To po pierwsze. A po drugie – będę, a Ty? 😀 EDIT: Możemy się dogadać co do patronatu w sumie, jak chcesz ;D.
[quote=kozioł]https://www.youtube.com/watch?v=r99MiiLcLM0 autentycznie udusiłem się prawie ze śmiechu heheo qrwa, aż…
Nazwa tego panelu to „Wasze koncerty, dokonania, kapele.” W której z tych
kapel grasz? Bo jeżeli w żadnej, to chyba zły panel wybrałeś.
To po pierwsze. A po drugie – będę, a Ty? 😀
EDIT: Możemy się dogadać co do patronatu w sumie, jak chcesz ;D.
Zobaczyłeś na plakacie stoner/doom/sludge i już wzwód? 😉
Wiedziałem o tym koncercie na długo przed tym, jak zobaczyłem plakat.