Witam chciał bym się dowiedzec na temat wiesła do bluesa do 2 kafli. Jako takowego tematu nie mogłem dopasć. Tagi# Gitara basowa Podziel się swoją opinią Infectedmushrooms Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wymyslanie piosenek..... Następny Forum Jakie Combo ? 4 komentarze lepiej dobrze zacznij szukać bo pewnie temat zaraz się zamknie 😀 niema konkretnych basów do konkretnej muzyki. 100% klasyka? Precision, ewentualnie Jazz Bass. mogę sprzedać Ci Yamahę TRB4 japońską Każde wiosło nada się do bluesa, pod warunkiem, że umiesz bluesa grać. Regulamin, pkt. 3. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Malowanie korpusu Ibanez Roadstar II? Jak się konserwuje* gitarę?? wyłączenie układu aktywnego Ibanez GSR 180, Yamaha RBX 170 czy Washburn XB 100 ? Czyszczenie Gitara basowa [Vintage] wybór Preamp Fodery Cort C4 Badass II vs. Fender Vintage porównanie mostków – pliki audio Spector Legend futerał na bas Techniki prawej i lewej ręki wzmacniacz by myself Gitara z USA do 330$ wybrane części do basówki
lepiej dobrze zacznij szukać bo pewnie temat zaraz się zamknie 😀 niema konkretnych basów do konkretnej muzyki.
lepiej dobrze zacznij szukać bo pewnie temat zaraz się zamknie 😀
niema konkretnych basów do konkretnej muzyki.
100% klasyka? Precision, ewentualnie Jazz Bass.
mogę sprzedać Ci Yamahę TRB4 japońską
Każde wiosło nada się do bluesa, pod warunkiem, że umiesz bluesa grać.
Regulamin, pkt. 3.