Witam chciał bym się dowiedzec na temat wiesła do bluesa do 2 kafli. Jako takowego tematu nie mogłem dopasć. Tagi# Gitara basowa Podziel się swoją opinią Infectedmushrooms Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wymyslanie piosenek..... Następny Forum Jakie Combo ? 4 komentarze lepiej dobrze zacznij szukać bo pewnie temat zaraz się zamknie 😀 niema konkretnych basów do konkretnej muzyki. 100% klasyka? Precision, ewentualnie Jazz Bass. mogę sprzedać Ci Yamahę TRB4 japońską Każde wiosło nada się do bluesa, pod warunkiem, że umiesz bluesa grać. Regulamin, pkt. 3. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Epiphone Embassy Standard IV Bass Gitara Elektoakustyczna Basy z wąskimi gryfami problem z aktywna elektronika w basie GMR Szybkie pytanie Squier VM jazz bass – gałki potencjometrów Stara gitara Mayones M.K Harley Benton HBZ-2005 Cześć Pierwszy bas – parę pytań Witam!!! Kciuk lewej ręki Przetworniki Jazz Bass Cort Action Bass IV [RECENZJA] ldm vba160 combo Problem! Musicman Bongo który układ pickupów wybrać Witajcie
lepiej dobrze zacznij szukać bo pewnie temat zaraz się zamknie 😀 niema konkretnych basów do konkretnej muzyki.
lepiej dobrze zacznij szukać bo pewnie temat zaraz się zamknie 😀
niema konkretnych basów do konkretnej muzyki.
100% klasyka? Precision, ewentualnie Jazz Bass.
mogę sprzedać Ci Yamahę TRB4 japońską
Każde wiosło nada się do bluesa, pod warunkiem, że umiesz bluesa grać.
Regulamin, pkt. 3.