Witam Mam pytanie który Head będzie bardziej się nadawał do rocka. Tagi# Ashdown# EBS# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią mariusz_kartuzy Artykuły: 0 Poprzedni Forum Bardzo trudna decyzja- Czy pchać się do zespołu? Następny Forum Come back i sprzęt Jeden komentarz Oba świetne – rzucaj monetą. ABMa500 miałem długo – uważa, ze to poziomSVT-3 – wielu na nich gra sławnych i znanych 😀 A Reimdara ogarniałem250-tkę i była super. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Głowa basowa za ok 1,5k. head do grania metalu Pomocy jak polepszyć brzmienie Ashdown mag 300 combo Jak uzyskac cieplejsze brzmienie basu. procesor + wzmak + gitara/ o co kaman? kolumny 4×10 + 1×15 dadzą dynamiczne i selektywne brzmienie??? Jaki wzmacniacz klasy D? Pomoc ze sprzętem Laney Rb6 i Rb7 Mam już gitarę, piec – kilka pytań Faktyczna rola rozmiaru głośnika kombos: Behringer vs ashdown? Laney RB5 czy Pevey TNT130 Głowy ldm-a ?? Comba Ashdown dylemat? Bateria, piszczacy wzmacniacz, pasywne wejscie i inni ;]
Oba świetne – rzucaj monetą. ABMa500 miałem długo – uważa, ze to poziomSVT-3 – wielu na nich gra sławnych i znanych 😀 A Reimdara ogarniałem250-tkę i była super.
Oba świetne – rzucaj monetą. ABMa500 miałem długo – uważa, ze to poziom
SVT-3 – wielu na nich gra sławnych i znanych 😀 A Reimdara ogarniałem
250-tkę i była super.