Witam Mam pytanie który Head będzie bardziej się nadawał do rocka. Tagi# Ashdown# EBS# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią mariusz_kartuzy Artykuły: 0 Poprzedni Forum Bardzo trudna decyzja- Czy pchać się do zespołu? Następny Forum Come back i sprzęt Jeden komentarz Oba świetne – rzucaj monetą. ABMa500 miałem długo – uważa, ze to poziomSVT-3 – wielu na nich gra sławnych i znanych 😀 A Reimdara ogarniałem250-tkę i była super. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Dobór wzmaka do Ampeg B-410HLF Fender Rumble 150 z nowej serii Parchy z OLXa/ Allegro Ashdown MAG 600 H + kolumna MAG 410 T DEEP połączenie heada Peavey tour 450 z paczka Warwic 410pro yamaha B50 115 II – czy ktos cos o tym wie?warto czy nie i za ile? Kustom Deep End 200HD + Kustom DE 210H Jaka głębokość cases na EBS hd350? Head 2000zł +/- Ashdown AL MK 500 Taurus czy Eden? Combo czy paczka +head Jaki głośnik 15″ do wzm. LDM BA 100 Dzień dobry zastałem Jolkę Stara uniitra na wzmacniacz basowy? hartke 3500 i Ampeg ba 115 ??????? pomocy Ashdown Mag 600r czy Warwick ProFet 5.1?
Oba świetne – rzucaj monetą. ABMa500 miałem długo – uważa, ze to poziomSVT-3 – wielu na nich gra sławnych i znanych 😀 A Reimdara ogarniałem250-tkę i była super.
Oba świetne – rzucaj monetą. ABMa500 miałem długo – uważa, ze to poziom
SVT-3 – wielu na nich gra sławnych i znanych 😀 A Reimdara ogarniałem
250-tkę i była super.