Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś różnice w tych basówkach pozamostkiem i wygladem. Za pomoc z góry dzięki ! Tagi# Gitara basowa# Korpus# Mostek# Yamaha Podziel się swoją opinią heenek Artykuły: 0 Poprzedni Forum @Kotwa: fake & fat that IS funny at allbyło, nie... Następny Forum Steve Rodby - wywiad audio Jeden komentarz 775 jest nowszym wypustem o ile mnie pamięć nie myli, ma inną elektronikę. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Ibanez 180BK Gitary basowe MAYONES & FLAME – pytania i odpowiedzi Jakiej grubosci struny sa oryginalnie zalozone w Yamaha RBX374? alternatywa do złejdupy… Yamaha BBN5II Squier Standard Jazz Bass vs. Yamaha RBX 374 Precision Bass Basy na kobiecych ciałach – kompendium tematu!!! przeróbka na Bass Akustyczny Ćwiczenia na basówce [Wiem że pewnie jest tego mase, ale nie mogę znaleźć] POłaczenie nowych pickupów ze starym ukladem aktywnym:] Witamy:] Co sądzicie o tych dwóch zestawach? Tania gitara do klangu Bas bezprogowy Problem ze wzmacniaczem
775 jest nowszym wypustem o ile mnie pamięć nie myli, ma inną elektronikę.