www.img443.imageshack.us/img443/3505/fuuui.jpg EDIT: żeby nie było – pewnie są jakieś logi – biorę odpowiedzialność zakażdy skasowany post przeze mnie. Tagi# Humor Podziel się swoją opinią zakwas Artykuły: 123 Poprzedni Forum BE www.onscreenchemistry.com/img/user/feed_300.png.jpegawrrrrgh Kapral giiiiiiń :D jak możesz zakwasowi to robić...... Następny Forum nie żeby coś dział o humorze to powiem rzecz oczywistą... Inni czytali również Podejrzewam że nie każdy to widzi mazdah: www.images35.fotosik.pl/68/494880b4d48c5d3e.jpgA teraz? biedny jesteś zakwas, nie sięgasz nogami do podłogi jak siedzisz… @KrzyKacz: Ile osób wrzuci jeszcze te parabole? Non stop ta… No baaaa.Tim Roth daje radę, jak całe Cztery Pokoje… i… “Add bicycle” i “Release the penguins” niszczą xPAle tak ogólnie… @Ramcel: Dla ludzi w temacie większość pewnie znana, ale ogólnie… Zuy żart :)_____________________________________________________Bow to me faaaaithfullyy, boow to me spleeeendidlyyy. @Maciux: W takie coś można zamienić zwykłą, komputerową klawiaturę. Creative… Piekna aukcja. A ilu chetnych!Szukam brązowego dźwięku! www.myspace.com/betatestmusic No jak już jedziemy z taką prędkościąto proszę- następne: www.images34.fotosik.pl/365/812c794c652181c9.jpg [quote=kozioł]https://www.youtube.com/watch?v=r99MiiLcLM0 autentycznie udusiłem się prawie ze śmiechu heheNo faktycznie, boki… Dawałem? www.images31.fotosik.pl/424/b61f8ec3e333e575m.jpgBardzo to życiowe w sumie… ;) @medoramas: To jest zajebistosc! Jak to zobaczylem w telewizji po… @Gnilny: Żaba drzewna siedzi na drzewie. Nagle spostrzega bociana, który… były koty to teraz słodkie (dosłownie) króliczki. sadystyczne www.joemonster.org/filmy/13470/Trzy_sposoby_na_zamordowanie_czekoladowych_krolikow ***… @Pluto: hehe dobre dobre ambitna piosenka: enjoy Hahaha znam to.Zdaje…
Zuy żart :)_____________________________________________________Bow to me faaaaithfullyy, boow to me spleeeendidlyyy.
No jak już jedziemy z taką prędkościąto proszę- następne: www.images34.fotosik.pl/365/812c794c652181c9.jpg
[quote=kozioł]https://www.youtube.com/watch?v=r99MiiLcLM0 autentycznie udusiłem się prawie ze śmiechu heheNo faktycznie, boki…
były koty to teraz słodkie (dosłownie) króliczki. sadystyczne www.joemonster.org/filmy/13470/Trzy_sposoby_na_zamordowanie_czekoladowych_krolikow ***…