www.acc.umu.se/~zqad/cats/1173352998-catz3.jpg www.images50.fotosik.pl/53/8e4204fdf772707e.jpg Tak w temacie Tagi# Humor Podziel się swoją opinią zakwas Artykuły: 123 Poprzedni Forum Multiefekt Boss ME50B to dobry pomysł na zakup???prosze o pomoc:] Następny Forum Swingujący blues Inni czytali również Kilka anegdotek.W moim miescie mieszka Wojtek, zarabisty gitarzysta, wiekowy już… No jeszcze ja jako że jestem uczniem to muszę dodać… @zakwas: Zakwas, mój rodzaj humoru :D @Hajaszek: Brdzo dbre zjbst a nawt rwlacyjn grtulj Brgds Hajaszek… Dobra, dobra zejdźcie już ze mnie. Poddaję się. Ale muszę… @healfwer: @McGregor: kolesia dorzucają jako gratis? McGregor raczej nie. Gratis… To jest dobreallegro.pl/item124325066_szukam_sponsorananowybasniechcejuz_skyway_a_.html Nick licytującego mnie rozwalił – dla tychco kiedykolwiek mieli statystykę…. @ Szergiel: Nie wiem ja u cię, ale ja to… Ciekawe, jaki poziom szkoły aktorskiej trzeba ukończyć, żeby zyskać takieumiejętności?:… Z tupy…”a o co chodzi”:-Idzie chłopa a tam schody!!?-Jaki z… @mariotd: “Powodzenie” to ja mam duuuże ;PP Ahahahahaha, mariotd ;]… Rozmawia blondynka z brunetką:Brunetka – Słyszałaś, paliwo ponoć zdrożało?Blondynka -… Właśnie zauważyłem logo “Radio Ma Ryja”, wcześniej tylko takpowierzchownie miałem… https://www.youtube.com/watch?v=Nn8OWZyKIoU polecam całą serię stevena :D Dziś gadając z Mrokiem na GG na temat Steinbergreowych basów…