Mam 17 lat na basie gram od 3 lat, “karierę” zacząłem w orkiestrze dętej,teraz założyliśmy kapele i gramy ze sobą rok. Nie mam zbyt dobrego sprzętu więc się nie będę chwalił, bo nie ma czym ;D Podziel się swoją opinią Kabanosik Artykuły: 0 Poprzedni Forum Warwick Head Amp 150 w ? Następny Forum DI box do Acoustica 370 3 komentarze Witaj Ja również zacząłem grę w orkiestrze dętej;D no to witam kolegę z reala albo biedronki:P i przynajmniej jest nas trzech którzy początki mieli w orkiestrze:) Witam:) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również mi wcale nie do smiechu… w piatek mam z matmy… Siemanko Spalona dioda? Dylemat: HEAD gallien krueger 700 Rb II vs hartke ha5500 Szum w Gitarze Nowości od Squier na rok 2011. Problem z podpięciem wzmaka do miksera… Torque 200BX 200W vs Warwick sweet 15.2 150W Spotkanie Integracyjne signor, miałem pokazać to wideo ode mnie zespołowi, ale jak… Kotwa, może jakiś cytat bezpośredni? Nie chcę zawyżac poziomu nk… Z moich dawnych czasów: zespół 3:40 – Prog Rock, Art Rock Blondynka dzwoni do mechanika:- Proszę Pana samochód mi się zepsuł,… Problem z gniazdem jack. Wybór heada Behringer ULTRABASS BXL3000 czy warto ?
no to witam kolegę z reala albo biedronki:P i przynajmniej jest nas trzech którzy początki mieli w orkiestrze:)
Witaj
Ja również zacząłem grę w orkiestrze dętej;D
no to witam kolegę z reala albo biedronki:P
i przynajmniej jest nas trzech którzy początki mieli w orkiestrze:)
Witam:)