Witam. Po kilku latach tułania się po 6 strunach postanowiłem wrócic do niższychczęstotliwości:) pozdrawiam wszystkich forum jest super…:P Podziel się swoją opinią knight rider Artykuły: 0 Poprzedni Forum Problem brzmieniowy Następny Forum Piotr Żaczek - basista Damage Control 6 komentarzy no, kolejny nawrócony ;D łelkam 🙂 witamy 🙂 WITAJ 😀 kolejny człowiek po dobrej stronie mocy 🙂 hołk ! Powrót syna marnotrawnego? 😀 Witamy! Czołem 🙂 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również paczka 210 – doradźcie jaka Basoofka i nowy dział na wesoło ;-] Poszukuje kontaktu do Kszola Problem z zapisem nutowym Trippy project Warto kupic Zoom B2.1u+słuchawki Sennheiser EH-150 gratis? Warwick Vampyre Dark Lord Nuty-walking etiudki,solówki itp Bas- Youtube Czy wymieniać??? heh jaki ten internet mały, znam złyzłyzłyi jego zespoł huh… brzmienie w nagraniu Dobór głośnika Dean Edge Hammer 4 Brzęcząca struna. https://www.youtube.com/watch?v=RO10s_HK6d0 Nie wiem czy było, ale mnie to rozwaliło na…
no, kolejny nawrócony ;D
łelkam 🙂
witamy 🙂
WITAJ 😀
kolejny człowiek po dobrej stronie mocy 🙂 hołk !
Powrót syna marnotrawnego? 😀
Witamy!
Czołem 🙂