Co o niej sądzicie?? Czy warto ją kupić i czy jest dużo lepsza od WCA 410?? Tagi# Chcę kupić# Warwick Podziel się swoją opinią Mynu Artykuły: 0 Poprzedni Forum jak odtworzyć perkusje na scenie? Następny Forum Selektywne brzmienie comba - czyli opinia sprzedawcy w poznańskim rnr. 3 komentarze Na forum woobiedobie był temat o 610 warwika poszukaj tam Noisy Box instrumentalne kolumny głośnikowe Niezbyt dużo tam znalazłem. A czy ogólnie opłaca się za 1400?? tak. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również a wzmacniacz[a raczej kolumny], ale normalny, do muzyki? jaka głowa do Ampeg Classic SVT410HE tani Warwick Gryf do Jazz Bassa bas CORT B5 Artisan Korg AX3B pytanie Preamp do Basoofki : EBS MicroBass II, MXR M-80 Bass DI Plus, SansAmp Bass Driver DI Yamaha ERB070BP KUSTOM Groove 215 H czy ktoś ogrywał tą paczkę?? Laney Linebacker 100 Bass Pomoc w wyborze bassa Jaki bas do grania disco? Carvin Pro Bass 100 DIVINITY ROXX [Ex – Beyonce] [USA] – koncert w Szczecinie procesor Korga lub Bossa Jaką gitarę basową wybrać do 2000 zł?
Na forum woobiedobie był temat o 610 warwika poszukaj tam Noisy Box instrumentalne kolumny głośnikowe
Na forum woobiedobie był temat o 610 warwika poszukaj tam
Noisy Box instrumentalne kolumny głośnikowe
Niezbyt dużo tam znalazłem. A czy ogólnie opłaca się za 1400??
tak.