Witam 🙂 otóż mam okazję kupić gitarkę VINTAGE V940B (3 letnia) + piecykKUSTOM KBA 10X za 650zł. Czy ten sprzęcik warty jest tej ceny i czy w ogólewarty czegoś 🙂 ? Tagi# Chcę kupić# Gitara basowa# Kombo basowe# Kustom# Vintage Podziel się swoją opinią szczepken Artykuły: 2 Poprzedni Forum Struny straciły świeżość. Następny Forum Zbigniew Wegehaupt nie żyje. 2 komentarze Jeśli w basie wszystko jest sprawne – zdecydowanie warto. Ja gram na VINTAGE, trochę innym niż ten ale brzmi bardzo dobrze. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również pogłos i faza zamiast chorusa? Bas mi nie gra – ważne – pomóżcie Żywotność głośników Custom Shopy Dzieciaki z krainy wulkanem i gejzerem płyącej – Vintage Caravan Piec + Guitar Rig + Bass? Laney RB8, czy warto? Przesterowanie basu – wina gitary czy wzmaka? GMR na Fender usa Classic ’75 Re-Issue Jazz Bass zamiana Problemy z basidłem Jak usunąć “ozdobę” z gitary ? Jaki przetwornik do pudła basowego? Gitara z USA do 330$ Wymiana basoofki Struny obijają się o progi | Niemożliwość nastrojenia struny E | Pytania żółtodzioba Kontuzja ostatniego paliczka palca.
Jeśli w basie wszystko jest sprawne – zdecydowanie warto.
Ja gram na VINTAGE, trochę innym niż ten ale brzmi bardzo dobrze.