Witam 🙂 otóż mam okazję kupić gitarkę VINTAGE V940B (3 letnia) + piecykKUSTOM KBA 10X za 650zł. Czy ten sprzęcik warty jest tej ceny i czy w ogólewarty czegoś 🙂 ? Tagi# Chcę kupić# Gitara basowa# Kombo basowe# Kustom# Vintage Podziel się swoją opinią szczepken Artykuły: 2 Poprzedni Forum Struny straciły świeżość. Następny Forum Zbigniew Wegehaupt nie żyje. 2 komentarze Jeśli w basie wszystko jest sprawne – zdecydowanie warto. Ja gram na VINTAGE, trochę innym niż ten ale brzmi bardzo dobrze. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Różnice w przystawkach Fender JB [by Mex], Fender JB [by USA] i Fender JB [by Japan] klawiatura na gryf? combo digitech db 15 G&L Asat Bass Opinie Cort GB 34A czy Stagg BC-300 WS Vendui.. ;] Jazz + odwrócony Precision, czy JJ?/precel preclowi nierówny – różnice brzmień. Langowski bass Genz Benz LS 210T – co sądzicie?? Porównanie Epiphone i WASHBURN Przegrzanie przystawek??? Fender Jazz Bass MIJ ’75 reissue, zapytanko Lakierowanie i nowe przetworniki – Różowy Squier praca lewej reki Proszę o pomoc! Odpowiednie dla mnie struny
Jeśli w basie wszystko jest sprawne – zdecydowanie warto.
Ja gram na VINTAGE, trochę innym niż ten ale brzmi bardzo dobrze.