cześć wam 🙂 tak jak w temacie , chciałbym wiedzieć jaki rozmiar casepasuje do tego heada ? z góry dziękuję za odp . pozdrawiam. mateusz ;] Tagi# Pokrowiec Case# SWR# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią mati92mmz Artykuły: 0 Poprzedni Forum Bass za tysiaka - kilka propozycji od nowicjusza Następny Forum Nagłośnienie na warsztaty 2 komentarze 35 jeśli chodzi ci o głebokość ale ja mam 40 i jest w sam raz kableprzedłużacze itp się spokojnie mieści dzięki wielkie 🙂 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Head do 1500 zł – który polecacie? RMS – co to jest? Tech 21 Landmark 300 vs SWR 350 Bass Head ? wzmacniacz do 1500PLN Head + kolumna używka do ok 2000zł Wybor wzmaka Jaki head + paka do brzmienia mięsistego w dole, a przejrzystego u góry? kupowanie uzywanego wzmacniacza Eden WTX500 czy Taurus Qube 450 Pomocy – Wzmacniacz wzbudza/wzburza lub najprościej – pierdzi Eden nemesis na-650 czy ampeg porta bass 250 Jaka decha zamiast Ibka SR505 ? jak podpiąć Head do kolumny… Head Warwick PRO FET IV – Dobór kolumny. Laney Rb 4 paczka dodatkowa bez tej paczki;] Case do Gallien Krueger rb i paczka
35 jeśli chodzi ci o głebokość ale ja mam 40 i jest w sam raz kableprzedłużacze itp się spokojnie mieści
35 jeśli chodzi ci o głebokość ale ja mam 40 i jest w sam raz kable
przedłużacze itp się spokojnie mieści
dzięki wielkie 🙂