Witam. Wie ktoś coś na temat tego comba ? jestem zainteresowany kupnem tego ztej aukcji. allegro.pl/item756602247_peavey_tko_115_s.html Tagi# Chcę kupić# Kombo basowe# Peavey Podziel się swoją opinią Kypek Artykuły: 3 Poprzedni Forum SPL w fenderze 810 pro Następny Forum TT King trick Jeden komentarz hej wydaje mi się ze to moje stare combo z ktorym byly problemy jakieś 7 lat temu,ale może ktoś je naprawil… tak czy inaczej w 2001 roku dalem za nie 550zł wiec to na pefno nie jestokazja pozdrawiam! Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również ~ Skrzynka pod kombo ~ jaka? Problem w piecu Wpinanie preampu w pętle efektów. Spector Legend 4 vs. Ibanez SR700 Fender Rumble 150 z nowej serii combo VOX T – 60 Combo Basowe do 1200 zł Tuner pod nogę Hartke: head 3500 + kolumna VX 410 Epiphone EB-3 12cali w obudowie 10cali ? Dzień dobry cześć i czołem xD Którego z Fenderów wybrać? Problem z Piecem Bass Dilema Coś lepszego od Spcetora Lagenda [Classic] za tę cenę?
hej wydaje mi się ze to moje stare combo z ktorym byly problemy jakieś 7 lat temu,ale może ktoś je naprawil… tak czy inaczej w 2001 roku dalem za nie 550zł wiec to na pefno nie jestokazja pozdrawiam!
hej
wydaje mi się ze to moje stare combo z ktorym byly problemy jakieś 7 lat temu,
ale może ktoś je naprawil…
tak czy inaczej w 2001 roku dalem za nie 550zł wiec to na pefno nie jest
okazja
pozdrawiam!