Witam. Wie ktoś coś na temat tego comba ? jestem zainteresowany kupnem tego ztej aukcji. allegro.pl/item756602247_peavey_tko_115_s.html Tagi# Chcę kupić# Kombo basowe# Peavey Podziel się swoją opinią Kypek Artykuły: 3 Poprzedni Forum SPL w fenderze 810 pro Następny Forum TT King trick Jeden komentarz hej wydaje mi się ze to moje stare combo z ktorym byly problemy jakieś 7 lat temu,ale może ktoś je naprawil… tak czy inaczej w 2001 roku dalem za nie 550zł wiec to na pefno nie jestokazja pozdrawiam! Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również TC Electronic BG250 – serwis CZY SIE OPŁACA KUPIC PEWIEN BASS………….POMOCY!!!!! Kupno używanego Precision Bass’a TORQUE T200BX Czy ktoś z was zna się na mandolinach? IBANEZ BTB 670 Kupno! Ampeg ba 115 czy GK Backline 115 ? Pytanie o Głośniki BEHRINGER ULTRABASS BXL900 czy Hiwatt 100.15 Korg AX3B pytanie Camorra – rock z elementami funky GK BK 110 II vs Hartke A70 Washburn XB120… Comba Ashdown dylemat? Co myślicie o tych gitarach…? jaki bass wybrać?
hej wydaje mi się ze to moje stare combo z ktorym byly problemy jakieś 7 lat temu,ale może ktoś je naprawil… tak czy inaczej w 2001 roku dalem za nie 550zł wiec to na pefno nie jestokazja pozdrawiam!
hej
wydaje mi się ze to moje stare combo z ktorym byly problemy jakieś 7 lat temu,
ale może ktoś je naprawil…
tak czy inaczej w 2001 roku dalem za nie 550zł wiec to na pefno nie jest
okazja
pozdrawiam!