Panie i Panowie chciałam spytać o head basowy Laneya właśnie. Konkretnieg-300. Miał ktoś z tym styczność? Jak to brzmi w warunkach polowych i czy wartobrać? 🙂 Tagi# Laney# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią Bee Artykuły: 4 Poprzedni Forum TC BH 500 + TC BC 410 Następny Forum Klasa wzmacniaczy Jeden komentarz Miałem ten head.Stara dobra robota.Zbudowany jak czołg,brzmieniowo możnabyło nawet coś ciekawego ukręcić. Czy brać?Zależy za ile Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Warwick ProFet 5,1 czy Warwick WA300 Sprzet do sali prób za 3000zł Podłączenie słuchawek prosto w gitarę. David Eden WT 800 Ampeg b2 [zdjęcie wnętrza] Hartke HA-5000 czy Taurus B525? Taurus czy może coś innego..? Wzmacniacz na początek, do ćwiczeń w domu Tonsil bass 50.03 Piec bassowy ok 200/300W na koncerty [duża sala, festyny itp. imprezy na powietrzu] Dławienie się niskich rejestrów Moc wzmacniacza w studio Budowa paczki do Ashdown mag 300 evo ii Podpinanie tła perkusyjnego pod wzmacniacz. Problem ze sprzętem Yamaha BBT 500HH
Miałem ten head.Stara dobra robota.Zbudowany jak czołg,brzmieniowo możnabyło nawet coś ciekawego ukręcić. Czy brać?Zależy za ile
Miałem ten head.Stara dobra robota.Zbudowany jak czołg,brzmieniowo można
było nawet coś ciekawego ukręcić.
Czy brać?Zależy za ile