Potrzebuję rady jakie pickupy są sensownym wyborem do tej gitary, grammuzykę charakterowo podobną do G”n”R. Tagi# Gitara basowa# Ibanez# pickup basowy# Przetwornik do gitary Podziel się swoją opinią cichynet Artykuły: 1 Poprzedni Forum Korg AX300B, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Następny Forum Gmr Musical Instruments S.C. Roman Koc-istnieje ? jesli tak proszę o aktualne dane kontaktowe 2 komentarze Sensownym wyborem będzie raczej dozbieranie do nowego basu, przyzwoitepickupy będą kosztowały niewiele mniej niż bas, który chceszprzerobić. Albo i więcej. Miałem basik i na prawdę doradzam Ci zaciśnięcie zwieraczai kupienie jakiegoś wyższego modelu. Nieporównywalna różnica jest. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Jaki bas do domowego studia? 8000 zl Squier – tania podróbka fendera, czy… Zmiana przetworników Sandberg tt4electra Ibanez SR300 problem z brzmieniem. Bas dla kobiety Bassizm przejmuje dom! Elektronika [potki] Vintage AV4+1 potencjometr blend Prośba o podanie wymiaru: wysokość struny nad podstrunicą w siodełku Cort C5H BKS – jak oceniacie, czy warto kupować? Ibanez SR 505 czy Ibanez BTB 555 Fernandes vs….. Fernandes Rewitalizacja Altro pilne!!! Głebokość rowka na siodełko
Sensownym wyborem będzie raczej dozbieranie do nowego basu, przyzwoitepickupy będą kosztowały niewiele mniej niż bas, który chceszprzerobić.
Albo i więcej. Miałem basik i na prawdę doradzam Ci zaciśnięcie zwieraczai kupienie jakiegoś wyższego modelu. Nieporównywalna różnica jest.
Sensownym wyborem będzie raczej dozbieranie do nowego basu, przyzwoite
pickupy będą kosztowały niewiele mniej niż bas, który chcesz
przerobić.
Albo i więcej. Miałem basik i na prawdę doradzam Ci zaciśnięcie zwieracza
i kupienie jakiegoś wyższego modelu. Nieporównywalna różnica jest.