Czy ktoś mógłby wyrazić swoją opinię na temat tego, czy Gallien-Krueger 700RB-II sprawdzi się w heavy metalu? Z góry dziękuję. Tagi# Gallien Krueger# Heavy Podziel się swoją opinią Qbass Artykuły: 0 Poprzedni Forum @Gnilny: Żaba drzewna siedzi na drzewie. Nagle spostrzega bociana, który... Następny Forum Bill Clements - Jednoręki basista Jeden komentarz Moim zdaniem sprawdzi się. Grałem na tym wzmacniaczu, w sumie dużo zależyod wiosła, chociaż koneserem heavy metalu nie jestem, to wydaje mi się, żerockowo na nim pograć idzie :). Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Genz Benz GBE 600 vs. Gallien Krueger 700RB-II Gallien-Krueger Backline 112 vs. Taurus T-10 SVT 3 PRO: która paczka? mesa boogie powerhouse 2*10 czy gallien krueger 115rbh?? proszę …. pomocy… Marshall MB450H vs. Gallien Kruger Backine 600 Peavey Tour 700 vs Gallien Krueger 400RB-IV Warwcik WCA 411 PRO vs Gallien Krueger 410 BLX vs Marshall MBC410 Head – koncerty kubowe, hard&heavy Gallien Krueger Goldline Gallien Krueger a ciężkie granie. GK 700RB-II : pytanie Gallien Krueger 700 RB II- jaka kolumna do tego? Wybór małej kolumny 2×10, 1×12 lub 2×12 [ Ampeg vs. GK vs. EDEN ] GK Micro Bass – Speaker head+paka do 3000PLN GALLIEN KRUEGER BACKLINE 250 BL czy możecie coś powiedziec na temat tej głowy
Moim zdaniem sprawdzi się. Grałem na tym wzmacniaczu, w sumie dużo zależyod wiosła, chociaż koneserem heavy metalu nie jestem, to wydaje mi się, żerockowo na nim pograć idzie :).
Moim zdaniem sprawdzi się. Grałem na tym wzmacniaczu, w sumie dużo zależy
od wiosła, chociaż koneserem heavy metalu nie jestem, to wydaje mi się, że
rockowo na nim pograć idzie :).