Włąsnie kupilem Corta 100F ns.Jakie są jego wady i zalety?/Proszę owypowiedzi. Tagi# Cort# Elektroakustyczny# NS Design Podziel się swoją opinią bilak23 Artykuły: 0 Poprzedni Forum klipsch la scale Następny Forum pozycje lewej reki 6 komentarzy Na forum basowym pytasz o gitarę elektroakustyczną? I to po tym jak już ją kupiłeś?! :DDDDD nie mam więcej pytań :DDDD ———————– To po prostu świetnie, że pytasz teraz. Tylko z tego, co mi Pan Google mówi, to jest gitara akustyczna :D. @Kapral: To po prostu świetnie, że pytasz teraz. Tylko z tego, co mi Pan Google mówi, to jest gitara akustyczna :D. To jest elektroakustyk. Spojrz: http://www.musicaudio.pl/product_info.php/cPath/21_43/products_id/921.html Co nie zmienia faktu, ze gratuluje zadawania pytan po fakcie i zapraszam naforum gitarowe. ———————————————————– Sprzedam bass J&D JD-100 – tanio. Jeżeli to o tą Earth chodzi, to znaczy, że kolega sobie bardzo zacnegoelektroakustyka sprawił, naprawdę 😀 ale tak a propos, gral ktoś kiedyś trochę więcej na akustycznym basie?;d jakwrazenia po tym? powiem tylko tyle ze przy gitarze elektrycznej ciezko pogac na basieakustycznym 😀 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Cort C4Z vs Cort C4H Która z tych gitar jest według was najlepsza? Baza schematów. jackson js3 concert bass vs Cort c4h A się przywitam ;] Bas akustyczny – jaki? Poradźcie, please. Witam ! Bas aktywny a efekt gitarowy. Problem z prętem gryfu Cort B5 Problem z Cort’em C5Z Słuchajcie, potrzebuje wszystkich opini dotyczących Cort RB5 – ROB ELRICK[!] Cort T74 potencjometr blend CORT CURBOW 5 – wasze opinie Cort Action Bass V [IV] czy Washburn T14 Niedzialajacy przetwornik
Na forum basowym pytasz o gitarę elektroakustyczną? I to po tym jak już ją kupiłeś?! :DDDDD nie mam więcej pytań :DDDD ———————–
To po prostu świetnie, że pytasz teraz. Tylko z tego, co mi Pan Google mówi, to jest gitara akustyczna :D.
@Kapral: To po prostu świetnie, że pytasz teraz. Tylko z tego, co mi Pan Google mówi, to jest gitara akustyczna :D. To jest elektroakustyk. Spojrz: http://www.musicaudio.pl/product_info.php/cPath/21_43/products_id/921.html Co nie zmienia faktu, ze gratuluje zadawania pytan po fakcie i zapraszam naforum gitarowe. ———————————————————– Sprzedam bass J&D JD-100 – tanio.
Jeżeli to o tą Earth chodzi, to znaczy, że kolega sobie bardzo zacnegoelektroakustyka sprawił, naprawdę 😀
Na forum basowym pytasz o gitarę elektroakustyczną?
I to po tym jak już ją kupiłeś?!
:DDDDD nie mam więcej pytań :DDDD
———————–
To po prostu świetnie, że pytasz teraz.
Tylko z tego, co mi Pan Google mówi, to jest gitara akustyczna :D.
To jest elektroakustyk. Spojrz:
http://www.musicaudio.pl/product_info.php/cPath/21_43/products_id/921.html
Co nie zmienia faktu, ze gratuluje zadawania pytan po fakcie i zapraszam na
forum gitarowe.
———————————————————–
Sprzedam bass J&D JD-100 – tanio.
Jeżeli to o tą Earth chodzi, to znaczy, że kolega sobie bardzo zacnego
elektroakustyka sprawił, naprawdę 😀
ale tak a propos, gral ktoś kiedyś trochę więcej na akustycznym basie?;d jak
wrazenia po tym?
powiem tylko tyle ze przy gitarze elektrycznej ciezko pogac na basie
akustycznym 😀