Witam! Co Panowie powiecie na temat tej kostki? Moz ktoś go testował dzięki Tagi# Behringer# Kostka Podziel się swoją opinią domal Artykuły: 2 Poprzedni Forum Jaki piec basowy lampowy [może COMBO] na scenę max do 1800 zł małych rozm. dobrym brzmieniem ? Następny Forum Zasilacz do bossa bf-2 2 komentarze jak przeczytałem ble to pomyślałem,że to Twoja opinia na temat firmy 😛 Ograj, niektóre sprzęty behringera są tak kiepskie że szkoda niszczyćwtyki kabli, a niektóre dają rade. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Behringer vs VOX małe comba basoofkowe. Eq Behringer czy exar komentarz do: odwieczna batalia kostka vs. palce Jak wpinać kostki efektowe w pętlę czy liniowo ? Dziwny kawałek po pijaku:P Kostka ? Comba Behingera DI box do Acoustica 370 Behringer BTR2000 tuner rackowy czy napewno warto ? Czy Behringer BDI 21 podbije sygnał? Jakie kostki zastąpią multiefekt buczenie głośnika Witam kostka- jak to sie robi? tlumienie do gry kostka EBS MultiDrive
Ograj, niektóre sprzęty behringera są tak kiepskie że szkoda niszczyćwtyki kabli, a niektóre dają rade.
jak przeczytałem ble to pomyślałem,że to Twoja opinia na temat firmy 😛
Ograj, niektóre sprzęty behringera są tak kiepskie że szkoda niszczyć
wtyki kabli, a niektóre dają rade.