witam trafo w moim combo padło … szukam używanego/nowego lub chociażby namiarów na jego symbol/parametry brak opisu uniemożliwa odszukanie na ibejach itp … dzięki ! Tagi# Elektronika# Kombo basowe# Szukam Podziel się swoją opinią pavlos Artykuły: 1 Poprzedni Forum Mayo Forum TTI V Następny Forum Ave! 4 komentarze Skontaktuj się z dealerem: http://www.soundtrade.pl/ Bądź bezpośrednio z producentem. Jestem pewien, że jeśli nie dystrybutor,to z całą pewnością producent pomoże. Mark Gooday dba o klientów 🙂 dzięki wysłałem maila do producenta bezpośrednio, wątpię, żeby dystrybutora cośpomógł … aalbo może spróbuję 😀 Spróbuj. Od tego są 🙂 tak dla informacji innych ludków z podobnymi problemami serwis Ashdown wycenił trafo na 100 funtów !!!! :(( połowa wartości tegowzmacniacza …. ale poradziłem sobie tak: 1. poszedłem do elektronika – nie pierwszego lepszego – tylko takiego, którynie będzie odstraszał zblazowaną miną, ale zainteresuje się problemem 2. rozwinął uzwojenia na trafo – licząc jednocześnie, żeby poźniej przynawijaniu ustalić to samo napięcie 3. znalazłem firmę zajmującą się przewijaniem silników itp (lepiej miećznajomego, który zrobi to nieoficjalnie) 4. firma przewinęła tranformator specjalną maszynką Efekt – działa ! Koszt 130zł Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Bass Dilema Jaki Piec Basowy na próby?? Dorobić piezo tweeter do combo potencjometr blend CHCE KUPIC PIEC MARKI EDEN NEMESIS ALDO DAVID PROSZE O RADE Marshall Bass60 Problem potencjometry Kustom Groove 310c – opinie na temat tego piecyka :D Jak podłączyć bas do kompa Spora przebudowa B.C Rich czy nowy bas? Poszukiwany Bassista Poznan Do zespołu. gitarowe combo i basówka Combo Orange Crush 50BXT nie działa Zestawik do 3000zł poszukiwany. Trzeszczący potencjometr Piec + Guitar Rig + Bass?
Skontaktuj się z dealerem: http://www.soundtrade.pl/ Bądź bezpośrednio z producentem. Jestem pewien, że jeśli nie dystrybutor,to z całą pewnością producent pomoże. Mark Gooday dba o klientów 🙂
dzięki wysłałem maila do producenta bezpośrednio, wątpię, żeby dystrybutora cośpomógł … aalbo może spróbuję 😀
tak dla informacji innych ludków z podobnymi problemami serwis Ashdown wycenił trafo na 100 funtów !!!! :(( połowa wartości tegowzmacniacza …. ale poradziłem sobie tak: 1. poszedłem do elektronika – nie pierwszego lepszego – tylko takiego, którynie będzie odstraszał zblazowaną miną, ale zainteresuje się problemem 2. rozwinął uzwojenia na trafo – licząc jednocześnie, żeby poźniej przynawijaniu ustalić to samo napięcie 3. znalazłem firmę zajmującą się przewijaniem silników itp (lepiej miećznajomego, który zrobi to nieoficjalnie) 4. firma przewinęła tranformator specjalną maszynką Efekt – działa ! Koszt 130zł
Skontaktuj się z dealerem:
http://www.soundtrade.pl/
Bądź bezpośrednio z producentem. Jestem pewien, że jeśli nie dystrybutor,
to z całą pewnością producent pomoże. Mark Gooday dba o klientów 🙂
dzięki
wysłałem maila do producenta bezpośrednio, wątpię, żeby dystrybutora coś
pomógł … aalbo może spróbuję 😀
Spróbuj. Od tego są 🙂
tak dla informacji innych ludków z podobnymi problemami
serwis Ashdown wycenił trafo na 100 funtów !!!! :(( połowa wartości tego
wzmacniacza ….
ale poradziłem sobie tak:
1. poszedłem do elektronika – nie pierwszego lepszego – tylko takiego, który
nie będzie odstraszał zblazowaną miną, ale zainteresuje się problemem
2. rozwinął uzwojenia na trafo – licząc jednocześnie, żeby poźniej przy
nawijaniu ustalić to samo napięcie
3. znalazłem firmę zajmującą się przewijaniem silników itp (lepiej mieć
znajomego, który zrobi to nieoficjalnie)
4. firma przewinęła tranformator specjalną maszynką
Efekt – działa !
Koszt 130zł