Darmowy program do nagrywania
Załączniki
Witam, chciałbym się spytać o jakiś darmowy program do nagrywania, ale nie
taki, który po 10 dniach przestanie mi działać. Chciałbym tylko, aby
nagrywał on linie basu mniej więcej takimi jakie są w rzeczywistości. Z
góry dziękuję 🙂
Inni pytali na Basoofce:
Czy zna ktoś jakiś darmowy program do nagrywania, który nie przestanie działać po 10 dniach?Jaki polecacie darmowy program do nagrywania linii basu, który nie będzie miał ograniczeń w czasie użytkowania?
Czy istnieje darmowy program do nagrywania, który byłby w stanie oddać realistyczne brzmienie linii basu?
Kto może polecić dobry i darmowy program do nagrywania basu?
Czy ktoś korzystał z darmowego programu do nagrywania basu i może polecić coś godnego uwagi?
Jakiego darmowego programu do nagrywania linii basu powinienem użyć?
Czy jest ktoś, kto zna dobry darmowy program do nagrywania basu i mógłby mi go polecić?
Gdzie można znaleźć dobrej jakości darmowy program do nagrywania linii basu?
Czy wie ktoś o darmowym programie do nagrywania, który pozwoli zachować realistyczne brzmienie mojego basu?
Na jaki darmowy program do nagrywania basu mógłbym się zdecydować, aby uzyskać odpowiednie brzmienie?
-
Wpisy są prywatnymi opiniami poszczególnych autorów.
Komentarzy: 7
- REAPER 0.999
jest darmowy, ale odzwierciedlenie rzeczywistości, to już kwestia jakości
karty muzycznej/interfejsu audio, a nie oprogramowania:)Stachu1988 - Takze polecam Reapera, a już najbardziej polecam poszukac po forum bo to już
byłoFrytas - Chyba najpopularniejszy darmowy to Audacity, tak mi się wydaje. Typowy
programik do nagrywania ścieżek.kidnoise - Nie popieram ale polecam Torrenty w każdej postaci.
Nikt się nie przyzna ale każdy korzysta ;-)Rob Flyn - Wiadomo jak jest, ale jeżeli kolega potrzebuje tylko podstawowej funkcji
nagrywania basu podejrzewam, że w celu posłuchania samego siebie i ćwiczenia
to nie potrzebuje ściągać tak zaawansowanych programów jak np. Ableton,
Cubase czy inne tego typu programy. Darmowe Audacity w zupełności wystarczy
żeby się nagrać i do tego ma kilka opcji do podstawowej obróbki jakby się
komuś zachciało kombinować.kidnoise - Fakt, Audacity do podstawowego nagrywania jest jak znalazł!
Rob Flyn, po cholerę w temacie "DARMOWY program" odsyłać człowieka do
torrentów? :(Stachu1988 - Już nikt nie odsyła do torrentów, bo nie pochwalamy tego na tym forum -
polecam regulamin. :>zakwas