siema wszystkim.mama basik olp mm2 i chce wymienic pickup’a na coś lepszego.copolecacie?? Tagi# Gitara basowa# OLP# pickup basowy# Przetwornik do gitary Podziel się swoją opinią ostry608 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Troy Sanders [Mastodon] Następny Forum Przesiadka z elektryka 3 komentarze Ja polecam przeczytać regulaminbasoofki. DiMarzio :] albo wez sprowadz sobie flaki z orginalnego MM Stingraya ja będęchyba tak robił do mojego olpa;) nielepiej lepsze wiosło sobie kupić :D? Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Dziwny dźwięk? Basy firmy Ken Rose Ibanez GSR 200 Czy Cort Action V Tania gitara do klangu Mały, tani, oryginalny i niespotykany instrument. Multi do gitary i basu? Apropo probek dzwieku Cort action v active Dzieeen Doooobry ! Witam serdecznie Nijaki dźwięk synth roland GR i przystawka midi – bas HOHNER B2 Perełka [aczkolwiek nie bas] Fender czy Seymour Duncan warto? Zamiennik Case’e Epiphone JAck Casady Spector Rebop 5 vs Spector Legend Custom 5 POMOCY: Kto wie coś o basach Legend ???
DiMarzio :] albo wez sprowadz sobie flaki z orginalnego MM Stingraya ja będęchyba tak robił do mojego olpa;)
Ja polecam przeczytać regulaminbasoofki.
DiMarzio :] albo wez sprowadz sobie flaki z orginalnego MM Stingraya ja będę
chyba tak robił do mojego olpa;)
nielepiej lepsze wiosło sobie kupić :D?