mam takowe pytanie: czy do basu pasywnego (kopia Fender american precission)można wstawić przystawkę aktywną? za wszelkie porady itp. z góry dzikuje😉 Tagi# Fender# pickup basowy# Przetwornik do gitary Podziel się swoją opinią Aeroplane Artykuły: 0 Poprzedni Forum Czy warto kupić? Następny Forum fender Squier standart 3 komentarze To ja się zapytam przy okazji czy pickupy EMG z seri Select to dobrepickupy Do precissiona można wstawić aktywny pickup. EMG Select to nie są pickupy EMG, tylko takie jakby polecane przez EMG.Taniocha taka, niewiele ma z EMG wspólnego ;). Na przyszłość polecam tytułować tematy bardziej sensownie 🙂 Zamontowałem kiedyś w Fenderze Precision aktywny pickup EMG (P), a baterię9V włożyłem pod maskownicę. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również wyłączenie układu aktywnego WARWICK CORVETTE PRO LINE4 Bas szóstka – kilka pytań Warwick ProFet 3.2 + GK Backline 2×10 – dobre ? co zrobić jak brumi przetwornik ? Peavey Patriot Euphonic Audio – opinie Cure Tania gitara do klangu Fender Marcus Miller Jazz, Jaguar Jazz…. Hohner PJ Bass SX – Uszkodzona przystawka? Przetworniki Moja pierwsza gitara P-bass fender duff mckagan Fender ’75 Vintage Jazz Bass vs. Jaguar Ogólnoposka Akcja Odkręcania Gryfów.
Do precissiona można wstawić aktywny pickup. EMG Select to nie są pickupy EMG, tylko takie jakby polecane przez EMG.Taniocha taka, niewiele ma z EMG wspólnego ;). Na przyszłość polecam tytułować tematy bardziej sensownie 🙂
Zamontowałem kiedyś w Fenderze Precision aktywny pickup EMG (P), a baterię9V włożyłem pod maskownicę.
To ja się zapytam przy okazji czy pickupy EMG z seri Select to dobre
pickupy
Do precissiona można wstawić aktywny pickup.
EMG Select to nie są pickupy EMG, tylko takie jakby polecane przez EMG.
Taniocha taka, niewiele ma z EMG wspólnego ;).
Na przyszłość polecam tytułować tematy bardziej sensownie 🙂
Zamontowałem kiedyś w Fenderze Precision aktywny pickup EMG (P), a baterię
9V włożyłem pod maskownicę.