mam takowe pytanie: czy do basu pasywnego (kopia Fender american precission)można wstawić przystawkę aktywną? za wszelkie porady itp. z góry dzikuje😉 Tagi# Fender# pickup basowy# Przetwornik do gitary Podziel się swoją opinią Aeroplane Artykuły: 0 Poprzedni Forum Czy warto kupić? Następny Forum fender Squier standart 3 komentarze To ja się zapytam przy okazji czy pickupy EMG z seri Select to dobrepickupy Do precissiona można wstawić aktywny pickup. EMG Select to nie są pickupy EMG, tylko takie jakby polecane przez EMG.Taniocha taka, niewiele ma z EMG wspólnego ;). Na przyszłość polecam tytułować tematy bardziej sensownie 🙂 Zamontowałem kiedyś w Fenderze Precision aktywny pickup EMG (P), a baterię9V włożyłem pod maskownicę. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Co we wnetrzy piszczy?? Struna D brzmi głośniej niż reszta- bas akustyczny Drewno? Witam basistów :D P-bass vs Jazz bass vs inne – czyli o układzie przystawek Co to jest .05 cap?? Preamp [do aktywnych przetworników] do pasywów? Brzmienie roznych basow Seymour Duncan – Pickupy Squier Vintage Modified JB 3TS vs Squier Vintage Modified 70 Wymiana przetworników i siodełka w Langowskim LB 4 Jakie przetworniki do pbass dadzą bardziej okrągły dźwięk Siema Wysokośc przetwornika [?] Mój kontrabas Ułożenie prawiej ręki i artykulacja
Do precissiona można wstawić aktywny pickup. EMG Select to nie są pickupy EMG, tylko takie jakby polecane przez EMG.Taniocha taka, niewiele ma z EMG wspólnego ;). Na przyszłość polecam tytułować tematy bardziej sensownie 🙂
Zamontowałem kiedyś w Fenderze Precision aktywny pickup EMG (P), a baterię9V włożyłem pod maskownicę.
To ja się zapytam przy okazji czy pickupy EMG z seri Select to dobre
pickupy
Do precissiona można wstawić aktywny pickup.
EMG Select to nie są pickupy EMG, tylko takie jakby polecane przez EMG.
Taniocha taka, niewiele ma z EMG wspólnego ;).
Na przyszłość polecam tytułować tematy bardziej sensownie 🙂
Zamontowałem kiedyś w Fenderze Precision aktywny pickup EMG (P), a baterię
9V włożyłem pod maskownicę.