siema wszystkim.mama basik olp mm2 i chce wymienic pickup’a na coś lepszego.copolecacie?? Tagi# Gitara basowa# OLP# pickup basowy# Przetwornik do gitary Podziel się swoją opinią ostry608 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Troy Sanders [Mastodon] Następny Forum Przesiadka z elektryka 3 komentarze Ja polecam przeczytać regulaminbasoofki. DiMarzio :] albo wez sprowadz sobie flaki z orginalnego MM Stingraya ja będęchyba tak robił do mojego olpa;) nielepiej lepsze wiosło sobie kupić :D? Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również co wybrac??? Squier Precision Bass Standard Proszę o wyjaśnienie kilku pojęć z pickupami związanymi Witam siemanko LTD Vintage 204 – opinie oraz jakie pickupy wybrac? Harper Jazz Bass kostka fretless układ aktywny jako układ pasywny? Pomoc w wyborze gitary bolący kciuk lewej ręki ‘Kontrabas’ ekektryczny czy kontrabas ‘wytlumiony’? Śrubki do precla – gdzie? Równoległy palec wskazujący do progów. Uziemienie precla po raz enty. GMR Bassforce V vs. Mayones Forum Pi 5
DiMarzio :] albo wez sprowadz sobie flaki z orginalnego MM Stingraya ja będęchyba tak robił do mojego olpa;)
Ja polecam przeczytać regulaminbasoofki.
DiMarzio :] albo wez sprowadz sobie flaki z orginalnego MM Stingraya ja będę
chyba tak robił do mojego olpa;)
nielepiej lepsze wiosło sobie kupić :D?