Jak w temacie:)Co myślicie o tym zestawie? czy może któryś z kolegów miałprzyjemność ograć taki sprzęcik? Zastanawiam się nad kupnemtakowego!;p Tagi# Eden Podziel się swoją opinią Zbychu88 Artykuły: 0 Poprzedni Forum fast track v.2 trzeszczenie przy podgłasnianiu Następny Forum Cort Action Bass Active 2 komentarze Nie znam serii WTX. Z WT znam jeden head: WT-550. Kupiłem i mam. Nie polecam,bo strasznie to zniechęca do późniejszego korzystania z innych wzmacniaczy –eden uzależnia. 🙂 Dzięki za odpowiedź 😉 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Ampeg SVT 450 H czy David Eden WT 600 Eden Nemesis Nsp 410 Sprzęt do przetestowania w okolicach Rybnika Dylemat: Eden D112XLT czy SWR WorkingPro 1×15 Eden WT550 WYBÓR KOLUMNY Eden WTX 260 iii…??? Hartke HX410 VS EDEN EN 410 XST Eden Ampeg svt 410 hlf vs. Eden NSP410 Jakie nagłośnienie do muzyki blusowej?? Gallien Krueger a fajna 'kompatybilość’ z paczkami innych firm. Paczki Nemesisów Wybór heada Aguilar tone hammer 500 vs Eden wt 600 Eden WT 550 – jaka kolumna 4×10 [4Ohm] ? Eden WTX 260 , Ashdown MAG 414T DEEP i Ibanez BTB670 NTF co o tm sadzicie???? David Eden WT 800
Nie znam serii WTX. Z WT znam jeden head: WT-550. Kupiłem i mam. Nie polecam,bo strasznie to zniechęca do późniejszego korzystania z innych wzmacniaczy –eden uzależnia. 🙂
Nie znam serii WTX. Z WT znam jeden head: WT-550. Kupiłem i mam. Nie polecam,
bo strasznie to zniechęca do późniejszego korzystania z innych wzmacniaczy –
eden uzależnia. 🙂
Dzięki za odpowiedź 😉