Jak w temacie:)Co myślicie o tym zestawie? czy może któryś z kolegów miałprzyjemność ograć taki sprzęcik? Zastanawiam się nad kupnemtakowego!;p Tagi# Eden Podziel się swoją opinią Zbychu88 Artykuły: 0 Poprzedni Forum fast track v.2 trzeszczenie przy podgłasnianiu Następny Forum Cort Action Bass Active 2 komentarze Nie znam serii WTX. Z WT znam jeden head: WT-550. Kupiłem i mam. Nie polecam,bo strasznie to zniechęca do późniejszego korzystania z innych wzmacniaczy –eden uzależnia. 🙂 Dzięki za odpowiedź 😉 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Eden w Poznaniu Eden WTX 260 iii…??? Jak to jest z tą mocą wzmacniaczy… Combo 2×10′ do 2k Wybór małej kolumny 2×10, 1×12 lub 2×12 [ Ampeg vs. GK vs. EDEN ] Zielony666 vs Fender[R] vs Reszta Świata Jaką paczkę 4×10 wybrac do Edena wtx 260 Gallien Krueger a fajna ‘kompatybilość’ z paczkami innych firm. Eden D410XST vs Eden D410XLT Head – EDEN NA 650 czy EDEN RS 700 EDEN EGRW1264 david eden wtx-264 plus paczka ex 410 Jaka paczka od NoisyBox – 2×12 [4ohm] czy 4×10 [4ohm] ? Ampeg SVT 450 H czy David Eden WT 600 ktora paczka lepiej zagada ???? [W vs GK ew eden nemesis] Eden N28S czy Fender Rumble 100?
Nie znam serii WTX. Z WT znam jeden head: WT-550. Kupiłem i mam. Nie polecam,bo strasznie to zniechęca do późniejszego korzystania z innych wzmacniaczy –eden uzależnia. 🙂
Nie znam serii WTX. Z WT znam jeden head: WT-550. Kupiłem i mam. Nie polecam,
bo strasznie to zniechęca do późniejszego korzystania z innych wzmacniaczy –
eden uzależnia. 🙂
Dzięki za odpowiedź 😉