Chcial bym was Drodzy Uzytkownicy Forum Ile Warta by byla ta głowa .Stan Bardzo Dobry. Tagi# Trace Elliot# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią KeOu Artykuły: 0 Poprzedni Forum Eden nemesis na-650 czy ampeg porta bass 250 Następny Forum Wzmacniacz słuchawkowy do grania w domu Jeden komentarz 70-120 funtówSpokojnie opierdzielisz za 1000z bo o ile AH150 jest dosyć popularny i chodzi od 500-650 to myślę że za wersję z backlightem i 2x mocniejszą możesz wołać Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również lepszy preamp czy gorszy head ? Ile jest wart ten head? Poszukuję Edena WTX Szukam kogoś z Opola impedancja + pytanie o marke warwick [Co to za piec?] Soundking AK60BG Przegrzewający się wzmacniacz po podłączeniu line out. ampeg svt-4 pro awaria!!!! ashdown mag 400 Ktory wzmacniacz wybrać …Ashdown MAG 300H EVO II Head… czy Peavey Tour 450 procesor + wzmak + gitara/ o co kaman? Paczki BOX-a [prezent] combo basowe / head +paka Wzmacniacz Vision B-40 Wymiana combo na heada – czekam na porady. Mieszanie eq basu, sansampa, wzmaka
70-120 funtówSpokojnie opierdzielisz za 1000z bo o ile AH150 jest dosyć popularny i chodzi od 500-650 to myślę że za wersję z backlightem i 2x mocniejszą możesz wołać
70-120 funtów
Spokojnie opierdzielisz za 1000z bo o ile AH150 jest dosyć popularny i chodzi od 500-650 to myślę że za wersję z backlightem i 2x mocniejszą możesz wołać