Model jak w tytule- ma ok roku, stan bdb,kolor czarny, przerobiony fachowo nafretlessa 😉 Ile za takie coś mógłbym wyciągnąć np na allegro? Tagi# Bezprogowa# Gitara basowa# Gryf# Ibanez Podziel się swoją opinią Klejpull Artykuły: 33 Poprzedni Forum Dobry piecyk do 1500 zł - co polecacie? Następny Forum Kabel głośnikowy [połączenie wzmacniacza z kolumną] 6 komentarzy 600zł absolutne maksimum. za coś takiego to nie dał bym ani grosza, Ibanez gsr 190 i gsr 200 to shit! pastuch dobra xywa :), a przynajmniej pasuje do poglądów które głosisz 🙂 Ta, ma poglądy jak Jezus. Fretlessy są zwykle tańsze, bo nikt nie chce na nich grać. Btw. grupa technokolesi z mojej klasy mówi na mnie Jezus 🙂 myślę ze ciezko Ci będzie spredac na necie jeśli już to 300- 400zł @J and D JD110: Btw. grupa technokolesi z mojej klasy mówi na mnie Jezus 🙂 Na mnie jakiś czas mówili Jezu 😉 Nie obracaj kota w worku! Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również ESP + Agatis Gitara czy wzmak? problem ‘blachy’ do Precisiona Co to może być za gitara???Pomocy!!! Naprawa/ poprawienie jakości gry gitary Epiphone EB-3 Ibanez DAB1 6-strunowy Kramer za 1200zł Jaki kompresor ? Gitara Elektoakustyczna Gitara basowa składak Wzmacniacz słuchawkowy Aktywna elektronika-przedłużanie żywotności baterii/wyciąganie kabla Slap a fretless Układ aktywny – Bartollini czy Aquilar? Obawy przed podłączeniem basu do kompa
Ta, ma poglądy jak Jezus. Fretlessy są zwykle tańsze, bo nikt nie chce na nich grać. Btw. grupa technokolesi z mojej klasy mówi na mnie Jezus 🙂
@J and D JD110: Btw. grupa technokolesi z mojej klasy mówi na mnie Jezus 🙂 Na mnie jakiś czas mówili Jezu 😉 Nie obracaj kota w worku!
600zł absolutne maksimum.
za coś takiego to nie dał bym ani grosza, Ibanez gsr 190 i gsr 200 to shit!
pastuch dobra xywa :), a przynajmniej pasuje do poglądów które głosisz 🙂
Ta, ma poglądy jak Jezus.
Fretlessy są zwykle tańsze, bo nikt nie chce na nich grać.
Btw. grupa technokolesi z mojej klasy mówi na mnie Jezus 🙂
myślę ze ciezko Ci będzie spredac na necie jeśli już to 300- 400zł
Na mnie jakiś czas mówili Jezu 😉
Nie obracaj kota w worku!