Może jakieś Basoofkowe spotkanie na ogródkach piwnych??? Jacyś chętni?Jakiś termin? Wyłączamy capslock Tagi# Woodstock# Wydarzenie Podziel się swoją opinią zielony666 Artykuły: 8 Poprzedni Forum Jazz + odwrócony Precision, czy JJ?/precel preclowi nierówny - różnice brzmień. Następny Forum GLOCKENKLANG Bass Art + Teddy;] 6 komentarzy ja będę jutro kolo 18-19 pewnie na miejscu Jak nic mnie nie zabije, to jutro dotrę… Jakiś kontakt do braci basowej? 😀 W następnym roku trzeba się ustawić!! Panowie/Panie jakieś basowe wrazenia z Woodstocku??? Dla mnie numero 1 Ministry – swietne, zwarte basowe pieprzniecie i dziwnybasior na jakim gral bejsmen – jakiś pseudothunderbird Basista z Elektrycznych Gitar to naprawdę pierwsza klasa 🙂 Fajne jamy pod namiotem carlsberga Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również "Lista chętncyh za Zjazd Basoofkowiczow" Warsztaty z Kubiszynem Zjazd Forumowiczów Basoofki Woodstock 2011 2012.07.21 – Bill Laswell i The Blixt we wrocławskim Arsenale Warsztaty Multiinstrumentalne PYTANIE Światowy Festiwal Kontrabasowy we Wrocławiu W.O.Ś.P. – Ampeg NutsHELL na Coke Live Fresh Noise Woodstock AD 2000 and 7 ;] Zlot Basoofki 2010 Nagłośnienie na warsztaty Peavey max 112 Vs Hiwatt MWATT B 60.12 Awaria – co myślicie Asymmetry 4 – Sleep, Red Fang, Black Tusk, Killing Joke… warsztaty internetowe mayones
Panowie/Panie jakieś basowe wrazenia z Woodstocku??? Dla mnie numero 1 Ministry – swietne, zwarte basowe pieprzniecie i dziwnybasior na jakim gral bejsmen – jakiś pseudothunderbird
ja będę jutro kolo 18-19 pewnie na miejscu
Jak nic mnie nie zabije, to jutro dotrę…
Jakiś kontakt do braci basowej? 😀
W następnym roku trzeba się ustawić!!
Panowie/Panie jakieś basowe wrazenia z Woodstocku???
Dla mnie numero 1 Ministry – swietne, zwarte basowe pieprzniecie i dziwny
basior na jakim gral bejsmen – jakiś pseudothunderbird
Basista z Elektrycznych Gitar to naprawdę pierwsza klasa 🙂
Fajne jamy pod namiotem carlsberga