Witam, jestem Dawid z okolic Bochni, gram na basie już od ładnych kilku lat,preferuję funkowe klimaty. Pozdrawiam! Podziel się swoją opinią doodson Artykuły: 0 Poprzedni Forum Basik do metalu Następny Forum YAMAHA RBX374 - elektronika PROBLEM 2 komentarze Bochnia? To jesteś ziomal Piekarczyka? Tak czy tak witaj. Witam 🙂 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również subwoofer Sklepy muzyczne Koszalin www.img99.imageshack.us/img99/4849/83138726.jpgSpectorowska ;]*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= @Immo: „Te, bas, jak ty wyglądasz?!? Koncert gramy,… reggae Jak nagłośnić? Uniwersalne rozwiązanie poszukiwane. Tak jest Zakwas! Święta idą i różne firmy robią promocje… Fejsbuk zawsze ma dla mnie ciekawe propozycje :mrgreen: www.img248.imageshack.us/img248/7041/sshot31.jpgA od… Regulacja prętu Głosnik 18 do kolumny basowej Kolumna do SWR 350x https://www.youtube.com/watch?v=cCrbKFz12G4 filmik budzi skrajne emocje :) zasilacz Warwick RP NT50 No to czas na mnie… Czy link to jest obrazek? Nie.Czy to mój problem, że… Kilka ciekawostek dotyczących ludzkiego ciała:Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie… też cześć
www.img99.imageshack.us/img99/4849/83138726.jpgSpectorowska ;]*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= @Immo: „Te, bas, jak ty wyglądasz?!? Koncert gramy,…
Fejsbuk zawsze ma dla mnie ciekawe propozycje :mrgreen: www.img248.imageshack.us/img248/7041/sshot31.jpgA od…
Bochnia? To jesteś ziomal Piekarczyka? Tak czy tak witaj.
Witam 🙂