Jestem Dudi. Jestem tu nowy. Gram na basie od 2 lat. Nie chyba nie możnanazwać tego grą :). Jestem samoukiem. Mam nadzieję że ta strona pomoże misię trochę rozwinąć. Pozdrawiam wszystkich 🙂 Podziel się swoją opinią Dudi Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wybór bassu Następny Forum Uszkodzony Behringer BDI 8 komentarzy Witaj Dudi! Skąd jesteś? 🙂 Witam 🙂 Cześć 🙂 Hej, hej! Łódzkie 🙂 Łódzkie? A dokładniej? Witaj. Bełchatów a co? 🙂 A nic takiego. Z tej strony Łowicz. Myślałem, że jakieś bliższe “łódzkie”. Jeszcze raz witam. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Kapodaster Bass za tysiaka – kilka propozycji od nowicjusza Widzieliście kiedyś takiego buga? Nowy wzmacniacz head +paka pytania brak sygnalu w mojej gitarce Anthony & Flea Conversation Behringer BUC400 Ultra Bass Chorus EP Devil’s Note. Last Cut Szybkie pytanie o… Tonego Levina Witam serdecznie! Wielka prośba do posiadaczy Ashdowna Five Fifteen. 15 wat HIWATT lub inne. Czy aby napewno warto? Yamaha BBN5II KUSTOM KBA 100 i problem ze zmulonym brzmieniem ERTH-pomoc :] Squier modified jazz bass – sklep w którym można posłuchać
Witaj Dudi!
Skąd jesteś? 🙂
Witam 🙂
Cześć 🙂
Hej, hej!
Łódzkie 🙂
Łódzkie? A dokładniej?
Witaj.
Bełchatów a co? 🙂
A nic takiego.
Z tej strony Łowicz. Myślałem, że jakieś bliższe “łódzkie”.
Jeszcze raz witam.