Jestem Dudi. Jestem tu nowy. Gram na basie od 2 lat. Nie chyba nie możnanazwać tego grą :). Jestem samoukiem. Mam nadzieję że ta strona pomoże misię trochę rozwinąć. Pozdrawiam wszystkich 🙂 Podziel się swoją opinią Dudi Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wybór bassu Następny Forum Uszkodzony Behringer BDI 8 komentarzy Witaj Dudi! Skąd jesteś? 🙂 Witam 🙂 Cześć 🙂 Hej, hej! Łódzkie 🙂 Łódzkie? A dokładniej? Witaj. Bełchatów a co? 🙂 A nic takiego. Z tej strony Łowicz. Myślałem, że jakieś bliższe „łódzkie”. Jeszcze raz witam. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Co potrzeba? Szumiący Jazz Wzmacniacz basowy do grania w zespole Joł! https://www.youtube.com/watch?v=xDJaTgcgiFg Przepraszam, która godzina ;) FESTIWAL ROCKOWY UNION OF ROCK 2007! Marcus Miller Jazz Bass – wymiana progów i lakierowany binding – know how No wiecie co? :D Nie każdy metal jest chudy :P~=~=~=~=~=~=~Look… Pomoc w rozpoznaniu basu Fender Jazz Bass The Ventures Limited Witajcie Jakie progi ma Fender Precision ? [wymiary] Najszczesliwszy moment w zyciu :] Siemaneczko.! Padłem. Jakiegoś Oskara branży reklamowej powinien dostać ten, kto wpadłna… Pokrętła w Basie
Witaj Dudi!
Skąd jesteś? 🙂
Witam 🙂
Cześć 🙂
Hej, hej!
Łódzkie 🙂
Łódzkie? A dokładniej?
Witaj.
Bełchatów a co? 🙂
A nic takiego.
Z tej strony Łowicz. Myślałem, że jakieś bliższe „łódzkie”.
Jeszcze raz witam.