Witam, jestem Kuba mam 16 lat mieszkam w Ząbkach. Bas pożyczyłem od kolegi 3 dni temu i chyba się w to wkręciłem. Pozdrawiam wszystkich! Podziel się swoją opinią kubson123 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Skandal Band Następny Forum Sean Beasley 5 komentarzy Bas pożyczyłem od kolegi 3 dni temu Tylko nie zapomnij oddac !!! Cześć. @Aviator: Bas pożyczyłem od kolegi 3 dni temu Tylko nie zapomnij oddac !!! Cześć. Albo coś wymyśl i nie oddawaj. Na forum nie ma chyba tematu “jaki bas zadarmo”:P Witam A szto to za bass ? I cześć . Siemka i wrzucaj zdjęcia siostry i basu. j.w. i miłego forumowania 😉 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również MARSHALL MB4210 opinie? Potrzebna pomoc Siema Cort GB95 vs Fender Precision Lyte Siemka wam. Orange Zebra technika gry Lemmy’ego z Motorhead dziwne brzmienie strun przy slapie. Fret buzz Head – EDEN NA 650 czy EDEN RS 700 Jakie struny Kolejny dziadek melduje się na pokładzie siema! Splukerowe losy. Brzmienie basistów thrashmetalowych…Jak uzyskać? konnichiwa Ampeg Micro SVT
@Aviator: Bas pożyczyłem od kolegi 3 dni temu Tylko nie zapomnij oddac !!! Cześć. Albo coś wymyśl i nie oddawaj. Na forum nie ma chyba tematu “jaki bas zadarmo”:P Witam
Bas pożyczyłem od kolegi 3 dni temu
Tylko nie zapomnij oddac !!!
Cześć.
Albo coś wymyśl i nie oddawaj. Na forum nie ma chyba tematu “jaki bas za
darmo”:P
Witam
A szto to za bass ? I cześć .
Siemka i wrzucaj zdjęcia siostry i basu.
j.w. i miłego forumowania 😉