Witam wszystkich forumowiczów :> Jestem Szymon, minęło mi 13 jesieni, nabasoofce gram od wakacji, więc sądze, że to forum mi pomoże w nauce 😀 A tomój sprzęcik: Wiosełko to Shine WEB 845, a piec to Laney RB4. Podziel się swoją opinią Pooooor Samo Zło xD Artykuły: 2 Poprzedni Forum ESP LTD B-155 czy ESP LTD B-105 co wybrać. Następny Forum Pomóżcie wybrać Inni czytali również Problem z akustyką, giną wysokie częstotliwości co to ten vintage? krotki:pyta się chlopak dziewczyny – wyjdziesz za mnie ? -dziewczyna… Śrubki imbusowe do mostka w yamaszce rbx375 https://www.youtube.com/watch?v=ykpRruJzClg genialnie zrobione :D ja piernicze, szok….rozebrana mandaryna…no to po prostu niezle przegiecie! www.mandaryna.1com.pl/LOLhihihihiwww.myspace.com/natbmusic Pickupy w japońskim Preclu Problemy z niskim strojem w 4-ce Małe kombo a POD + komp @Don Chezare: www.pictureisunrelated.com/2010/03/15/wtf-photos-videos-soccer-ever Co to za bas? Epivon Embassy? Raczej… Lekko jazzowo Guitar Pro 4.0-Czy jest to program,który może nam pomóc….. Yamaha RBX 360 Gitara basowa dla początkującego [Czy dobre ?] Wzmacniacz w XB120 Pomocne programy
ja piernicze, szok….rozebrana mandaryna…no to po prostu niezle przegiecie! www.mandaryna.1com.pl/LOLhihihihiwww.myspace.com/natbmusic
@Don Chezare: www.pictureisunrelated.com/2010/03/15/wtf-photos-videos-soccer-ever Co to za bas? Epivon Embassy? Raczej…