Witam. Z basówką od ponad 2 lat, ze społecznością tego forum prawie tyle samochoć animowo. Myślę, że więcej wyjdzie w praniu;] Pozdrawiam. Podziel się swoją opinią menius_86 Artykuły: 0 Poprzedni Forum kolumna 2x10 pod glowe Warwick profet 5.1 Następny Forum Sześć ;] Jeden komentarz Witaj! 🙂 Jeżeli zdecydujesz się na zmianę nicka (bo nick w postaci e-maila jest mocnonierozsądny), to daj mi znać :d. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Wasz ulubiony Kompozytor..Producent ? bujający bas Faust: a patrz gdzie to jest xDallegro.pl/item600417297_guitarcenter_esp_ltd_f_155dx_dstp.html*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= @Immo: „Te, bas,… JESZCZE KABEL Czy pierdzenie szkodzi? niekompletny mostek POMOCY !!!! Porada na temat efektu Czy sie nadaje. Wejście PAD? Nauczenie się samemu gry na basie możliwe? witam basiarzy Yamaha RBX374 czy OLP Prośba o „diagnozę” – pęknięcie wymiar paczki Harley Benton B-450 opinie targi Musikmesse bedzie ktos?
Witaj! 🙂 Jeżeli zdecydujesz się na zmianę nicka (bo nick w postaci e-maila jest mocnonierozsądny), to daj mi znać :d.
Faust: a patrz gdzie to jest xDallegro.pl/item600417297_guitarcenter_esp_ltd_f_155dx_dstp.html*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= @Immo: „Te, bas,…
Witaj! 🙂
Jeżeli zdecydujesz się na zmianę nicka (bo nick w postaci e-maila jest mocno
nierozsądny), to daj mi znać :d.