Powitac wszystkich! Jestem poczatkujacy na tym instrumencie. Wczesniej równieżgitara ale ciut ciensze struny 🙂 Tagi# Gitara basowa# Podstawy Podziel się swoją opinią ratkill Artykuły: 1 Poprzedni Forum Bass - KontraBass Następny Forum JImmy Haslip 9 komentarzy Witam! Witojcie 🙂 bry 😉 Witam. ;] Czołem 🙂 Joł! Witaj!! 🙂 Witanko 😉 Zauważyłem, że basa szukasz, mam coś w klimacie 😉 – Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Poszukuję Comba/wzmacniacza do basu na poczatek gry Klej lutniczy. Zwykły tani klej do drewna? Laptop, gitara, piec ;] Bitara basowa do funk/groove Co oznacza kolor hardware’u w basach Warwick ? Wymiana pręta napinającego Peavey t 40 Głośniki 12″ do basu i gitary Czym jest ten Fender? Czysto brzmiący bas? Pomoc przy wyborze piecyka Wybór – Washburn XB120 a Yamaha RBX 270. 34, 35, 36 cali!!! B.C. Rich VIRGO CETILC BASS VOBCO BASS – Czy to dobra gitara dla początkującego? nowy CZŁONEK ;p basoofki Witam wszystkie basoofkowiczki i basoofkowiczów Witam serdecznie :]
Witam!
Witojcie 🙂
bry 😉
Witam. ;]
Czołem 🙂
Joł!
Witaj!! 🙂
Witanko 😉
Zauważyłem, że basa szukasz, mam coś w klimacie 😉 –