Witam wszystkich 😉 W końcu zawitałem w wasze progi, mam nadzieję, żeznajdę odpowiedzi na wiele z nurtujących mnie pytań i będę mógł miłospędzić czas w śród ciekawych ludzi ;] Pozdrawiam, Aedin 😉 Tagi# Gitara basowa# Gryf# Progi Podziel się swoją opinią aedin Artykuły: 0 Poprzedni Forum The Gryph Następny Forum Waga gitary 2 komentarze witojcie w naszych skromnych progach(ale dobrze nabitych) dobrze że basoofkezasilił kolejny przedstawiciel oberschlesien 😀 No, nareszcie. 😀 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również CORT EVL-Z4B Ułożenie prawiej ręki i artykulacja AVKE Fender precision 50’s Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Sandberg Electra M4 Która z gitar najlepsza? kontuzja palca Wasi ulubieni GITARZYŚCI !! Basiści w instrumentalnych triach. Brzęcząca struna Od zera Fender Jazz Bass Mexico czy Marcus Miller V7 prosze o rade :P pan-pot, gain a master DGCFA#
witojcie w naszych skromnych progach(ale dobrze nabitych) dobrze że basoofkezasilił kolejny przedstawiciel oberschlesien 😀
witojcie w naszych skromnych progach(ale dobrze nabitych) dobrze że basoofke
zasilił kolejny przedstawiciel oberschlesien 😀
No, nareszcie. 😀