witam co sadzicie o tym basie Washburn rb 2002? Tagi# Washburn Podziel się swoją opinią lisu1978 Artykuły: 0 Poprzedni Forum maly piecyk do nauki w domu 10-20 wat Następny Forum co sadzicie o piecach Box'a 2 komentarze ogrywałem to wiosło i szczerze polecam… brzmi to fajnie i wygodniejsze odmojego wysłużonego już bananezka GSR200, a to już naprawdę poważnykomplement 🙂 Byłem w muzycznym i grałem, było spoko, ale co ja tam wiem… Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Mayones B4 a Washburn XB125B/120B ESP LTD F-155DX Struny obijają się o progi | Niemożliwość nastrojenia struny E | Pytania żółtodzioba Wada fabryczna?! Washburn xb 120 Washburn Bass275 Washburn B2 dla świerzego basisty Bas nie chce stroić Niedziałający potencjometr barwy Washburn XB 125 + ???? – prośba o radę komentarz do: Washburn rozszerza ofertę basów! [tradycyjnie] co wybrać? zapytanie o firme produkujaca bass Cześć Hehe, watek nie daj sie :-] czyli … Mostek manufaktura Krzywy gryf w Washburn T14
ogrywałem to wiosło i szczerze polecam… brzmi to fajnie i wygodniejsze odmojego wysłużonego już bananezka GSR200, a to już naprawdę poważnykomplement 🙂
ogrywałem to wiosło i szczerze polecam… brzmi to fajnie i wygodniejsze od
mojego wysłużonego już bananezka GSR200, a to już naprawdę poważny
komplement 🙂
Byłem w muzycznym i grałem, było spoko, ale co ja tam wiem…