witam co sadzicie o tym basie Washburn rb 2002? Tagi# Washburn Podziel się swoją opinią lisu1978 Artykuły: 0 Poprzedni Forum maly piecyk do nauki w domu 10-20 wat Następny Forum co sadzicie o piecach Box'a 2 komentarze ogrywałem to wiosło i szczerze polecam… brzmi to fajnie i wygodniejsze odmojego wysłużonego już bananezka GSR200, a to już naprawdę poważnykomplement 🙂 Byłem w muzycznym i grałem, było spoko, ale co ja tam wiem… Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Jakie przetworniki do pbass dadzą bardziej okrągły dźwięk Klucz do klucza -_- Hartke A25 vs. Orange Crush B20 Washburn T 12 Gitara czy wzmak? problem Washburn Mercury MB-4. Opłaca się? Dobry wybór? Washburn XB100 a XB120 Problem z potencjometrem? Coś mi tu przerywa. Problem z gniazdem jack. Washburn XB 125 + ???? – prośba o radę Przyjmę przetworniki typu humbucker [do gitary elektrycznej] Basówka do ok.900zł Problem z szuraniem po strunach ESP LTD F-155DX Struny obijają się o progi | Niemożliwość nastrojenia struny E | Pytania żółtodzioba Washburn
ogrywałem to wiosło i szczerze polecam… brzmi to fajnie i wygodniejsze odmojego wysłużonego już bananezka GSR200, a to już naprawdę poważnykomplement 🙂
ogrywałem to wiosło i szczerze polecam… brzmi to fajnie i wygodniejsze od
mojego wysłużonego już bananezka GSR200, a to już naprawdę poważny
komplement 🙂
Byłem w muzycznym i grałem, było spoko, ale co ja tam wiem…