w sypialni na p: www.joemonster.org/filmy/13072/Telegra_Co_jest_w_sypialni_na_litere_P_ Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Łysy Artykuły: 8 Poprzedni Forum Strings-Thru-Body - zrób to sam! Następny Forum Najgorsze okładki płyt w historii muzyki: RAZ DWA TRZYENJOY! :) Inni czytali również Z tym napadem to chyba scena z filmu, samochody policyjne… na początku śmieszny pojedynekbasisty z perkusistą, na koniec przyjemny jamik… Ludzie to mają problemy :D .A i tak na poprawę… dzięki chłopcy :) mam prawo mieć swoje zdanie i jak… Edit:Sorki ale wyskoczył mi błąd i myślałem że post się… mi tez tak wyszlo, nie przejmuj się:D z ideą się… Róznica między kobietą, a facetem: www.img509.imageshack.us/img509/1047/9b0a1bb710sn0.jpgFajny komentarz na allegro: :D ” Skrzywdzić kota jest bardzo łatwo, ale, wierzcie mi, żaden… Oni „grają” jakby właśnie dostali instrumenty ;). Ale zwróćcie uwage… chcecie mi mózg wyprać tymi filmikami? dajta już spokój z… urra!Mój dobry znajomy, Sigmund F., obejrzałby ten film bardzo chętnie…Edit:… nie ma to jak nie czytanie postów dokładnie co nie… https://www.youtube.com/watch?v=sphzyyKFeTs kobieta idealna tylko, że to jest polski filmik chłopaków z polibudy, amerykańce… HAHAHA strzał w 10!!!——————————————————..::Rano lubię sobie posłuchać o korkach, jak… Jacy wyjebani w kosmos ludzie. Piercing dla nich to za…
Róznica między kobietą, a facetem: www.img509.imageshack.us/img509/1047/9b0a1bb710sn0.jpgFajny komentarz na allegro: :D