Cze zastanawiam się nad kupnem basu i ten mi wpadł w oko co o nimsądzicie??? allegro.pl/item258525340_mega_bass_vintage_same_gratisy_warszawa_wejdz_.html Tagi# Chcę kupić# Gitara basowa# Vintage Podziel się swoją opinią lion Artykuły: 0 Poprzedni Forum Co mam zrobić? Zakup kontrabasu. Następny Forum https://www.youtube.com/watch?v=vT1ekf2duDw hehehe padłem na wznak 6 komentarzy Ale z*ebiście zatytułowałeś wątek. Myślę, że przy rejestracji powinien być taki wielki napis: REGULAMIN k*rwa! Ja bym na początek za taką cenę kupiłbym coś bardziej znanego i godnegopolecenia bo wydaje mi się (?), że nie dużo osób w Polsce ogrywało tenbas. Popatrz na takie basy jak OLP MM2, Epiphone Embassy Standard IV, WashburnXB-120, Yamaha RBX-374… @Maciux: Myślę, że przy rejestracji powinien być taki wielki napis: REGULAMIN k*rwa! a nie ma:>? mhhh tez mam wsumie na niego chetke tak jak na kilka innych basów ale wsumie za dużo o nim nie wiem ;/ To nie może działać … Swoją drogą, to chyba pierwszy bas zrobiony z topoli jaki widziałem 🙂 Na windyżu grałem jednym, i był całkiem przyzwoity jak na gitarkę za 1200zł. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Gitary Firmy Nevada Garść próbek Precision i Jazz basy -różnice Gitara dziwnie szumi Gitara basowa bez tajemnic cz. 1 Tuner na głowkę Pasywne wiosło, 5 strun, wyższa półka – jakie znacie? Konserwacja basu Popsuty bas BTB400 Ibanez SRX 400 Head do Basfoofki 100W Niedziałający potencjometr barwy Cześć Vision JB8 Kupno nowego basu -] 1100 – 1200 zł. Wymiana elektroniki
Ja bym na początek za taką cenę kupiłbym coś bardziej znanego i godnegopolecenia bo wydaje mi się (?), że nie dużo osób w Polsce ogrywało tenbas. Popatrz na takie basy jak OLP MM2, Epiphone Embassy Standard IV, WashburnXB-120, Yamaha RBX-374…
mhhh tez mam wsumie na niego chetke tak jak na kilka innych basów ale wsumie za dużo o nim nie wiem ;/
To nie może działać … Swoją drogą, to chyba pierwszy bas zrobiony z topoli jaki widziałem 🙂 Na windyżu grałem jednym, i był całkiem przyzwoity jak na gitarkę za 1200zł.
Ale z*ebiście zatytułowałeś wątek.
Myślę, że przy rejestracji powinien być taki wielki napis:
REGULAMIN k*rwa!
Ja bym na początek za taką cenę kupiłbym coś bardziej znanego i godnego
polecenia bo wydaje mi się (?), że nie dużo osób w Polsce ogrywało ten
bas.
Popatrz na takie basy jak OLP MM2, Epiphone Embassy Standard IV, Washburn
XB-120, Yamaha RBX-374…
a nie ma:>?
mhhh tez mam wsumie na niego chetke tak jak na kilka innych basów
ale wsumie za dużo o nim nie wiem ;/
To nie może działać …