@urof: www.vegie.pl/topics4/1266.htm Mnie dość rozsmieszylo takie podejscie do wychowyania dziewczynek 😛 Toż to jakieś chore psychiczne jest. Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Domasz Artykuły: 19 Poprzedni Forum Kompressor z jednym basem tak, z drugim nie. Następny Forum @Domasz: @urof: www.vegie.pl/topics4/1266.htm Mnie dość rozsmieszylo takie podejscie do wychowyania... Inni czytali również pewnie już było to zbereźstwo ale i tak wrzucę ……………………………………….”doskonale… w foobarze podnioslem EQ 20khz na max i slychać różnice,… Koziar_bas +1000 dobry beton nie jest zły, też znam jeden… (www.w8.grono.net/oldsfs66/253/36/gallery-936361.jpg) – może tak wejdzie.Zresztą ciekawie podsumował siebie na gronie… Pat Metheny i jego PicassoGuitar. Nic nowego, nic śmiesznego. Polecamposłuchać/zobaczyć… instrukcja polerowania dechy Basi.W oryginale (po angielsku) brzmi całkiem normalnie,… www.img162.imageshack.us/img162/2654/pudzianbasnp4.jpg:lol: :lol: :lol:Czy ja dobrze widzę xD ratunku!(to jest mariuszek… To w sumie nie jest zabawne, ale obejrzyjcie… jeżeli się… Idzie misiu przez las i spotyka zajączka. Jak zawsze przy… taki dopcip wymyslilem:przychodzi ordynator do baru i mowi: stawiam wszystkim….LEWATYWE!haha! allegro.pl/item501644919_hp_nc4200_12_1_1gb_60gb_z_dodatkowa_bateria_7h.html „Od jakiegoś miesiąca zauważyłem że po jakimś czasie od… www.image.guardian.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/gallery/2003/06/27/glasto5goths.jpg EDIT: wiem, że to nieładnie, ale nie mogłem się… @EmsiAż dodałem tę stronę z nazwami do zakładek xDA Padlina… Byłem sceptyczny. Teraz już nie jestem.Ode mnie Christopher Walken przeprowadzający… to ja tez mam rodzinny :Djedzie sobie babka windą. jedzie… Mam nadzieję że nie byłoMega punkowy zespół Ferdynada + Waldek…
(www.w8.grono.net/oldsfs66/253/36/gallery-936361.jpg) – może tak wejdzie.Zresztą ciekawie podsumował siebie na gronie…
www.img162.imageshack.us/img162/2654/pudzianbasnp4.jpg:lol: :lol: :lol:Czy ja dobrze widzę xD ratunku!(to jest mariuszek…
allegro.pl/item501644919_hp_nc4200_12_1_1gb_60gb_z_dodatkowa_bateria_7h.html „Od jakiegoś miesiąca zauważyłem że po jakimś czasie od…
www.image.guardian.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/gallery/2003/06/27/glasto5goths.jpg EDIT: wiem, że to nieładnie, ale nie mogłem się…