To jest dobreallegro.pl/item124325066_szukam_sponsorananowybasniechcejuz_skyway_a_.html Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Kvar Artykuły: 0 Poprzedni Forum (www.metal.eu.org/fun/dark_side_of_black_metal/) (www.metal.eu.org/fun/blackmetalkrieg/) Padłem. Następny Forum @Kvar: To jest dobre allegro.pl/item124325066_szukam_sponsorananowybasniechcejuz_skyway_a_.html Poryczałem się ze śmiechu...:? Inni czytali również @Cytryn: www.mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html yyee, coś się zjebalo, mialo być: www.mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html Gdzie ja to widziałem? hmmm… https://www.youtube.com/watch?v=80DtQD5BQ_A @qbanez: to co Ty dałeś, to pikuś jest w porównaniu… Facet do lekarza:- doktorze, żona mnie zdradza, a mi w… W jednym z wielu siół, jakie znaleźć można było w… może to nie śmieszne ale każdy obowiązkowo musi zobaczyć !!… https://www.youtube.com/watch?v=uuGaqLT-gO4 Genialna animacja na ścianie. Mam nadzieję, że tego nie było.Kto to zagra: www.darkroastedblend.com/2007/02/we-dare-you-to-play-these-scores.html ?:D W Czernobylu nie było wybuchu tylko w Prypeciu.Czernobyl to nazwa… Mam nadzieję, że mnie zaskoczysz pozytywnie – reflection :)BTW: www.img144.imageshack.us/img144/2222/beznazwy17mn.jpg… czy będzie mogl prowadzic normalne zycie?nie.. on będzie.. inzynierem.kurde, smutne…… to ja znów zafunduję królikowy przerywnik. coby koty się nie… Było. Słucham, gram i lubię.Macie beton:W pewnej wiosce mieszkał sobie… @Immo: gęstego opadu radioaktywnego Nie za bardzo rozumiem, co chciałeś… Wpiszcie w google siedziba szatana i popatrzcie co będzie na… @Domasz: Z życia wzięte. Bardziej żałosne niż śmieszne. Mój kolega…
@Cytryn: www.mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html yyee, coś się zjebalo, mialo być: www.mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html
Mam nadzieję, że tego nie było.Kto to zagra: www.darkroastedblend.com/2007/02/we-dare-you-to-play-these-scores.html ?:D
Mam nadzieję, że mnie zaskoczysz pozytywnie – reflection :)BTW: www.img144.imageshack.us/img144/2222/beznazwy17mn.jpg…