That song was stupid. www.wykop.pl/link/162779/teraz-nawet-boruc-zna-tysiac-bitow Tagi# Humor Podziel się swoją opinią zakwas Artykuły: 123 Poprzedni Forum GENIUSZ! Dawno się tak nie usmialem...______________________ www.img3.imagebanana.com/img/zsxuuova/signa.png Następny Forum Problem z Audacity Inni czytali również Było inne, lepsze, zdaje się szło tak:Mowi Jasiu do mamy:-mamo,mamo!..daj… Ale qbanez nie wygląda, jakby nie mógł powstrzymać ślinotoku… Drażnimnie… Masz rację, zdarza się, że fakty czasem przedstawiam w sposób… tutaj kolejnego bębniarza rozpiera energia, równie efektownie, ale niestetyjuż nie… www.img.moronail.net/img/3/7/937.jpg”Racja jest jak d*pa, każdy ma własną.” @sepu9: Właściwie nie wiem co niby w tym ma być… Ty się śmiejesz, a ja czasem robię przy moncażu solariów,… www.absolutelytrue.com/images/lolcats47.jpeg www.joe-kelly.net/__oneclick_uploads/2008/05/lolcatsdotcom8fuicsagcowlqcn8.jpg www.i3.photobucket.com/albums/y98/ShadowGryphon/lolcats-funny-picture-lalalalala.jpg zespół z hiszpanii www.profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=44587639 smacznego___________________Slaves Shall Serve www.img356.imageshack.us/img356/1751/1310219650kl0.png @Armagedon: @kalabim: Zespół gra koncert, wszyscy bardzo wczuci, przeżywają każdy… 28 sekund bo liczyłem 4 razy (na kalkulatorze, bo dzięki… lukasz1849: to jest starsze niż data w twoim nicku…. A… tylko, że to jest polski filmik chłopaków z polibudy, amerykańce… David me show zamieścił dzisiaj coś takiego, koleś jest niezłydebilmuzyczny… Parodia szakiry i nie chodzi o wersję z grubasem :P… skóra: W tym sprawdzianie śmieszne ma być to „noob” czy…
www.absolutelytrue.com/images/lolcats47.jpeg www.joe-kelly.net/__oneclick_uploads/2008/05/lolcatsdotcom8fuicsagcowlqcn8.jpg www.i3.photobucket.com/albums/y98/ShadowGryphon/lolcats-funny-picture-lalalalala.jpg
zespół z hiszpanii www.profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=44587639 smacznego___________________Slaves Shall Serve www.img356.imageshack.us/img356/1751/1310219650kl0.png