That song was stupid. www.wykop.pl/link/162779/teraz-nawet-boruc-zna-tysiac-bitow Tagi# Humor Podziel się swoją opinią zakwas Artykuły: 123 Poprzedni Forum GENIUSZ! Dawno się tak nie usmialem...______________________ www.img3.imagebanana.com/img/zsxuuova/signa.png Następny Forum Problem z Audacity Inni czytali również to i tak zawsze będzie mój fejvorit ;DDDD jezu jakie… Jak skleić tego smoka? Wszystko druknołem powyginałem. Podstawa ok, a… Nie wiem czy było, mam nadzieję, że nie. Teledysk kapeli… Koleś jest z Gdańska – może się przejadę i zobaczę… @Michal II: Tak odnośnie tematu Bardzo ciekawy artykuł, dzięki.pozdrawiam. www.myspace.com/flyingcadilacDzień… Artykuł w jednej z francuskich gazet… “Polska. Oto znajdujemy się… @healfwer: czy ja napisalem, ze to jest smieszne albo coś?… no właśnie to nie ten, jakiś taki anonimowy chyba i… www.mainhg.demotywatory.pl/uploads/201001/1264158813_by_healfwer_500.jpg E tam przesadzacie jak się zna na innych gatunkachi znanych… KLĘKAJCIE NARODY! :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=lwoSFQb5HVk sorry znawcy wszelakiej muzy w tym hihopu mi ten ostatni… @Jurgen: C39 Dziś to na IRCu dawałem ;] Ale świetnie… Tank!@ od Gnilnego: przeczytałem niemal całe. Smutne ale i zadziwiające… grałoby się na BKLM. W sumie jak ktoś pisze bezwzrokowo… PEDOBEAR! tylko coś mu się w lewą noge stalo :PDante:Wydaje…
@Michal II: Tak odnośnie tematu Bardzo ciekawy artykuł, dzięki.pozdrawiam. www.myspace.com/flyingcadilacDzień…