Szukałem na necie opinii nt. tego comba basowego, ale niestety jest tegoniewiele. Dlatego chciałbym się dowiedzieć jakie są Wasze opinie odnośnie tegoTaurusa. Tagi# Kombo basowe# Taurus Podziel się swoją opinią Opok0 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Czy coś z tego będzie? Następny Forum Problem przy regulacji gryfu - Fender JB Jeden komentarz mam SLT 1010 i powiem ci ze naprawdę zajebiste combo lekkie glośnie selektywnedużo naprawdę dużo da się z niego wykrecić Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również 1 piec basowy z 2 – mozliwe? Który piec basowy wybrać? Laney Rb 4 paczka dodatkowa bez tej paczki;] gitara elektryczna, combo basowe, dźwięk przesterowny Preamp czy combo ? Combo Basowe do 1200 zł Combo Bugera BXD12 Jaką kolumnę dopasować do mojego comba??? Kustom DE-200 combo 2×10 Laney problem z piecem Nowe comba Ampega Fajne malutkie kombo 1-5 Watt Fender Rumble 15 W V1 kontra Fender Rumble 15 W V2 Przester w piecu?? Nowe comba Orange
mam SLT 1010 i powiem ci ze naprawdę zajebiste combo lekkie glośnie selektywnedużo naprawdę dużo da się z niego wykrecić
mam SLT 1010 i powiem ci ze naprawdę zajebiste combo lekkie glośnie selektywne
dużo naprawdę dużo da się z niego wykrecić