Szukałem na necie opinii nt. tego comba basowego, ale niestety jest tegoniewiele. Dlatego chciałbym się dowiedzieć jakie są Wasze opinie odnośnie tegoTaurusa. Tagi# Kombo basowe# Taurus Podziel się swoją opinią Opok0 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Czy coś z tego będzie? Następny Forum Problem przy regulacji gryfu - Fender JB Jeden komentarz mam SLT 1010 i powiem ci ze naprawdę zajebiste combo lekkie glośnie selektywnedużo naprawdę dużo da się z niego wykrecić Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Mega Amp ML-30B, 360 zł – warto? Combo bez wyjścia na inne paczki, czy da się to przerobić. Piec do ćwiczeń do GMR Bassforce Classic IV Piski i szumy w wzmacniaczu małe, domowe combo combo Torque co to takiego? Hartke A100 Problem trzeszczenie :/ budowa kolumny do combo Fender Limiter COMBO PEAVEY Combo basowe – potrzebna pomoc – odpowiedź dla BoyeK Taurus SLT-300h Laney RB4 Ashdown EB-15 180 – Gra za cicho. Laney RB3 czy Ashdown FIVE FIFTEEN Co wybrac ?Ampeg ba 110 czy LDM ba 100?
mam SLT 1010 i powiem ci ze naprawdę zajebiste combo lekkie glośnie selektywnedużo naprawdę dużo da się z niego wykrecić
mam SLT 1010 i powiem ci ze naprawdę zajebiste combo lekkie glośnie selektywne
dużo naprawdę dużo da się z niego wykrecić