@svenson: www.existenz.se/out.php?id=17275 Ktoś miał ciekawy pomysł i bardzo dobrą rękę do jego wykonania 😉 O LOOOOOOL 😀 😀 😀 Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Stachu1988 Artykuły: 8 Poprzedni Forum Elenkey- hard rock/grunge Następny Forum w takich momentach cieszę się, że......jestem koniem. :D Inni czytali również wiesz jak jest przepis na gitarzystę?no?trochę sprzętu, minimum talentu, szczypta… @zakwas: Podejrzewam że nie każdy to widzi (…) A teraz?… @Klonky: @mariotd: zawiesiła się Mozilla Hahaha…ha? Jakoś to jest mało… Herp – lool, mnie to nieźle ubawiło :PZakwas – nie… Moja aulofobistyczna natura odzywa się głównie wtedy, kiedy spoglądam nastreamera. https://www.youtube.com/watch?v=InZNBcJTmWs Ernie i Bert z Ulicy Sezamkowej grają na perkusji. krotki:pyta się chlopak dziewczyny – wyjdziesz za mnie ? -dziewczyna… svenson, akurat wczoraj oglądałem elektro. całkiem fajne. :)ach ten google… mam nadzieję że tego jeszcze nie było oto jak bawią… @spirytus: www.ojciec-dyrektor.de/grzechy0.htm Mam nadzieję, że to jakaś autorska prowokacja, bo… Mały chłopczyk przybiega do pokoju i krzyczy:-Tato, tato babcia ma… Materiał dokumentalny o „najlepszym” polskim raperze, po prostu geniuszfreestyleu :D www.img.kdva.pl/uploads/54531c7d69.jpg www.img.kdva.pl/uploads/11429903b7.jpg www.img.kdva.pl/uploads/904173376d.jpgNa WD Forum w brechtach znalazłem :P @arvizu: @arvizu: Z tupy…”a o co chodzi”: -Idzie chłopa a… |teraz wszyscy się tym podniecają a mnie o ie rusza…… ten Sxe ed Roks i Boruc znający 1000 bitów ->…
www.img.kdva.pl/uploads/54531c7d69.jpg www.img.kdva.pl/uploads/11429903b7.jpg www.img.kdva.pl/uploads/904173376d.jpgNa WD Forum w brechtach znalazłem :P