Witam. Czy one się czyms roznią oprócz obudowy i uchwytów ro racka ? Podziel się swoją opinią Gregorius Artykuły: 1 Poprzedni Forum Burza Mózgów: Dlaczego dla Was jeden instrument brzmi lepiej od drugiego? Następny Forum Dziwne brumy: stoję na północ/południa cisza, wschód/zachód brum jak cholera. NASA bass. Inni czytali również oznaczenia tabulatur Najlepsze karaoke na świecie:) Mam nadzieję, ze nie było.Thrash Till… Flame CS4/CS5 Witam Skończcie. Jedni drugich nie przekonają, a zrobi się tylko śmietnik… Laney RB6 vs. Ampeg BA 115 Behringer Ultrabass BXL 3000, Marshall MB 150 – jakiekolwiek info Nadzieje muzyczne Nosz do diaska tyle czasu sie gapiłem w te strony ze wkoncu postanowilem zalozyc konto :D Witam wszystkich drutociągów! Schemat elektryczny Epiphone Thunderbird IV Pro Po co ogromne ilości Watów? lampowy dodatek drgania elementów obudowy case’a Dave LaRue Lepiej późno niż wcale. Gra na gitarze i śpiew
Nosz do diaska tyle czasu sie gapiłem w te strony ze wkoncu postanowilem zalozyc konto :D Witam wszystkich drutociągów!